Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Cytat Zamieszczone przez szandor Zobacz posta
    Wg DP
    Indyjski fotograf zamienił swój dom w aparat i nazwał swoich synów nazwiskami firm fotograficznych

https://www.dpreview.com/news/649983...mera-companies

Gość wydał 95k$, aby upodobnić swój dom do sprzętu foto, nazwał nawet swoich synów korzystając z nazw firm fotograficznych: Canon, Nikon i Epson. I tu jestem bardzo zawiedziony, facet niby wielki fan foto, a sony nie docenił.
    Doceniłby zapewne Minoltę, ale pewnie ma telewizor, lapka i walkmana sony, które mu się zepsuły to i doceniać nie było warto Osobiście to żałuję tylko, że moje VAIO odeszło po 10 latach do krainy wiecznych łowów.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale czemu zakładasz że zlikwidują dział który póki co zapewnia im większość obrotów w dziale foto? To by było nielogiczne, oni tak nie działają. Dlatego wciąż są na tym rynku i nie podzielili losów firm o których wspomniałeś wyżej.
    Nie zakładam. Po prostu stwierdzam, że marketingowcy Minolty, Olympusa, Samsunga mieli nieznaczny wpływ na losy działów foto.
    Ostatnio edytowane przez candar ; 17-07-2020 o 08:55
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów