Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Tarcza antykryzysowa dla fotografów?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Re: Tarcza antykryzysowa dla fotografów?

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Dodatkowe grosze przy spadku przychodów, jeśli się na to nie załapałeś to znaczy, że przychody Ci nie spadły więc jesteś wśród tych szczęśliwych.
    Pech i przypadek. Po prostu luty miałem fatalny, a to on był bazą do liczenia spadku. W dodatku widząc co się święci i nie chcąc odprowadzać 25 marca więcej VAT za luty, to klientowi, któremu miałem dać FV na końcu lutego to mu dałem w poczatku marca. Więc w lutym sobie przychód zmniejszyłem, a w marcu powiększyłem. No i kicha.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Re: Tarcza antykryzysowa dla fotografów?

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Pech i przypadek. Po prostu luty miałem fatalny, a to on był bazą do liczenia spadku. W dodatku widząc co się święci i nie chcąc odprowadzać 25 marca więcej VAT za luty, to klientowi, któremu miałem dać FV na końcu lutego to mu dałem w poczatku marca. Więc w lutym sobie przychód zmniejszyłem, a w marcu powiększyłem. No i kicha.
    Pożyczka 5k umarzana po 3 miesiącach nadal Ci przysługuje, bo do niej chyba nie ma dodatkowych warunków, poza bardzo ogólnym: "doświadczający negatywnych skutków epidemii" czy coś takiego.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów