Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Laptop do amatorskiej i robki zdjęć

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Laptop do amatorskiej i robki zdjęć

OK, ale ta funkcja akceleracji GPU ma jeszcze kilka odhaczanych opcji w Photoshopie: najważniejszą w dzisiejszych realiach (wymagań oprogramowania) jest wspomaganie: "Użyj procesora graficznego do przyspieszenia obliczeń" Niekoniecznie musi być "klikalne" dla podstawowej karty graficznej (nie wiem tego), o czym wspominałem wyżej w przypadku Lightrooma i karty Iris Plus 640.
    Warto to sprawdzić, warto się upewnić co dokładnie oferuje dana konfiguracja sprzętowa.

Początki nałogu Awatar Pezet85

Domyślnie Odp: Laptop do amatorskiej i robki zdjęć

Cytat Zamieszczone przez marlo Zobacz posta
    OK, ale ta funkcja akceleracji GPU ma jeszcze kilka odhaczanych opcji w Photoshopie: najważniejszą w dzisiejszych realiach (wymagań oprogramowania) jest wspomaganie: "Użyj procesora graficznego do przyspieszenia obliczeń" Niekoniecznie musi być "klikalne" dla podstawowej karty graficznej (nie wiem tego), o czym wspominałem wyżej w przypadku Lightrooma i karty Iris Plus 640.
    Warto to sprawdzić, warto się upewnić co dokładnie oferuje dana konfiguracja sprzętowa.
    Dzięki za podpowiedzi. Co do tych dodatkowych funkcji, zarówno karta Radeon jak i zintegrowana HD 4600 mają możliwość odhaczenia funkcji w ustawieniach zaawansowanych.Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_20200421_213121.jpg
Wyświetleń:	90
Rozmiar:	67,7 KB
ID:	4383

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów