Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1954

Wątek: Canon EOS R5

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Patrze realnie pod kątem zakupu nowego body z dwoma slotami. Boli mnie wywalić dodatkowo 2 tysiaki na karty pamięci do niego Przy zakupie aparatu, dodatkowe koszta nigdy nie są sprawą drugorzędną. Chyba że wchodzisz w system i kręcą Cię zabawki. Ja na tym zarabiam, dlatego zostałem w canonie, bo przesiadka na S była zbyt boląca finansowo. No ale skoro to ma być aparat legenda za jakieś tam kokosy - to nie jest on dla mnie. Czas pokaże. Na razie mam czym robić zdjęcia.

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Patrze realnie pod kątem zakupu nowego body z dwoma slotami. Boli mnie wywalić dodatkowo 2 tysiaki na karty pamięci do niego Przy zakupie aparatu, dodatkowe koszta nigdy nie są sprawą drugorzędną. Chyba że wchodzisz w system i kręcą Cię zabawki. Ja na tym zarabiam, dlatego zostałem w canonie, bo przesiadka na S była zbyt boląca finansowo. No ale skoro to ma być aparat legenda za jakieś tam kokosy - to nie jest on dla mnie. Czas pokaże. Na razie mam czym robić zdjęcia.
    ja na tym nie zarabiam ale odczucia mam bardzo podobne i mam również worek szybkich SD a zdjęcia (te na których mi zależy) robię w tempie 1/5 minut i mam wrażenie że nawet najwolniejszy sandisk ultra się wyrobi. generalnie to ja drugiego slota na karty nie potrzebuję, pewnie transfer wolniejszej karty bedzie ograniczał transfer szybszej i użytkownicy z rzeczywistą potrzebą używania 2 szybkich kart będą narzekać - ale z mojego punktu widzenie to dobrze - system pozwoli na łagodne przejście ze starego na nowe

Uprawnienia umieszczania postów