Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Mała lampa błyskowa - jaka?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Mała lampa błyskowa - jaka?

O tej Meike czytałem i nie były to zbyt dobre opinie. Ta 90EX bardzo mi się spodobała. Jest faktycznie mała i chyba spełni moje wymagania. Jak pisałem wcześniej mam dużą lampę i nie potrzebuję w tej małej uchylanego palnika ani innych wodotrysków. Doświetlenie twarzy mi wystarczy.
    Dziękuję za pomoc
    https://www.photographer-limerick.com/
    Canon G3, Canon 450D, Canon 80D, Canon 6DMKII, Canon SX60HS, Canon R, Sigma 24-105mm F4 ART, Canon 50mm F1.8 STM, Canon 100mm F2.8, Canon 70-200mm F2.8 IS II USM, Canon 70-300mm F4-5.6 IS II USM Nano

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Mała lampa błyskowa - jaka?

Cytat Zamieszczone przez Mohinder Zobacz posta
    O tej Meike czytałem i nie były to zbyt dobre opinie. Ta 90EX bardzo mi się spodobała. Jest faktycznie mała i chyba spełni moje wymagania. Jak pisałem wcześniej mam dużą lampę i nie potrzebuję w tej małej uchylanego palnika ani innych wodotrysków. Doświetlenie twarzy mi wystarczy.
    Dziękuję za pomoc
    wez jeszcze pod uwage 220 ex.

jest minimalnie wieksza od 90 , za to ma liczbe szacunkowoa 22 ( 90 ma tylko 9 ) , i posiada wszystko co potrzeba - podswietlanie motywu w ciemnosciach , dobra wydajnosc ( 4 AA) , ttl-E , hss.
    mala a mozna w razie potrzeby uzywac bardziej uniwersalnie , nawet w kosciele .

Uprawnienia umieszczania postów