Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: MacBook dla fotografa - konfiguracja

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: MacBook dla fotografa - konfiguracja

Być może jestem mało wymagający, a być może nie mam tych "problemów", bo moje dotychczasowe komputery (nie licząc pierwszego) składałem w zasadzie sam.
    Generalnie magia jabłka mnie nie przekonuje, co nie znaczy, że nie lubię sobie "pomacać" jak jest okazja w jakimś sklepie. Być może gdby ceny jabłek były inne, to inaczej bym myślał, ale po prostu nie widzę sensu przepłacać.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: MacBook dla fotografa - konfiguracja

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Być może jestem mało wymagający, a być może nie mam tych "problemów", bo moje dotychczasowe komputery (nie licząc pierwszego) składałem w zasadzie sam.
    Generalnie magia jabłka mnie nie przekonuje, co nie znaczy, że nie lubię sobie "pomacać" jak jest okazja w jakimś sklepie. Być może gdby ceny jabłek były inne, to inaczej bym myślał, ale po prostu nie widzę sensu przepłacać.
    True story, Win7 instalowałem w 2013 po awarii płyty głównej. Teraz przez upgrade mam kolejne wersje 10'ki. Wszystko bez dłubaniny w systemie. Jedyna pomoc z zewnątrz to Norton Internet Security ktory kosztuje mnie £16 na rok co dwa lata (aktualnie ma 5 licencji więc skladamy się ze znajomym).

Adobe ma swoje jazdy, ale jak to z softem nowe wersje często niedomagają. Najbardziej krzaczył Premiere Pro 2019. Teraz jest 2020 ale w zasadzie zrobilem na niej dwa filmiki więc się nie wypowiem.

Uprawnienia umieszczania postów