Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Nigdy wiecej nie kupie z Allegro

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    WN

Domyślnie Odp: Nigdy wiecej nie kupie z Allegro

Zabieram głos w temacie wątku i problemu OP - nie kupie więcej na Allegro bo się naciąłem.
    Zrobiłem setki zakupów na Allegro, od złotówki po tysiące. Raz się naciąłem, kilka razy problem był, ale sprzedający rozwiązał go po mojej myśli. I jeśli teraz z tego jednego powodu miałbym generalizować, że całe Allegro to syf, to byłbym niepoważny. I cały czas do tego nawiązuję. A że nawiązuje cytatami, bo tak mi się kojarzy, to już moja sprawa.

Równie dobrze można by powiedzieć, że jak się jest frajerem, to nie powinien się w takie zakupy bawić. I to też byłoby bezsensowne generalizowanie. W ogóle generalizowanie nie jest wskazane, gdziekolwiek.

I wracam do tematu wątku: "nigdy nie kupię na Allegro". I czytam tego oryginalnego posta i wciąż mi brakuje tego elementu wiążącego temat z treścią.

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie Odp: Nigdy wiecej nie kupie z Allegro

Cytat Zamieszczone przez chester_jds Zobacz posta
    I wracam do tematu wątku: "nigdy nie kupię na Allegro". I czytam tego oryginalnego posta i wciąż mi brakuje tego elementu wiążącego temat z treścią.
    Prosze bardzo, jezeli to przekracza mozliwosci to podaje. Zabraklo mi w calej korespondencji malego slowa "przepraszam". Za to duzo cwaniactwa i "nowoczesnej" nowowmowy. Jakby nie mozna bylo sprawy zalatwic tak jak to sie odbywa w miedzy normalnymi ludzmi. Nie handlowalem na allegro ale sprzedawalem i kupowalem na eBay. Kupuje nadal na eBay i na Amazon. Bo tam jest bezpiecznie dla Twoich pieniedzy, a zawierajacy umowe szczyca sie tym, ze robia wszystko aby obie strony byly zadowolone. Zeby bylo po prostu normalnie. Tak trudno zrozumiec? Bechamot zalapal od razu. Ja sprzedawalem rozne rzeczy na fora fotograficzne angielsko jezyczne i polskie tez, i nigdy nie musialem sie wstydzic.

Uprawnienia umieszczania postów