zasadniczo offtop się zrobił taki wielki jak wielka jest przewaga Sony w DR![]()
zasadniczo offtop się zrobił taki wielki jak wielka jest przewaga Sony w DR![]()
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
No i tu problem. Bo nadinterpretowujecie. Ja nie widzę wpisów, że TYLKO Sony. Jesli pisze o DR użytkownik Sony, to porównuje do Sony. Tu by mogli to samo pisać ludzie od Nikonów czy pentaxa.
Oni nie piszą TYLKO Sony. Zafiksowaliście się.
Już pisałem. Podłożył sie z tym przeostrzeniem. Rózne sa zboczenia, on ma takie - ostrość.
Mogą. Mój wieeeeloletni kolega, nasi rodzice się znali zanim my się urodziliśmy. Uzywał Minolty (wielu modeli, co kilka lat zmieniał), uzywa Sony i robił A9 i teraz A99 i delikatnie mówąć nie jest zachwycony, że Sony mu nie daje kolejnej lustrzanki. A99 jest OK jeśli chodzi o obrazek, ale on się z nią czuje jakos tak "niedzisiejszy"
(foci macro, używał Velvii, do dzis pewnie nie wychodzi poza ISO 100-200, foci motyle, ma doktorat z entomologii, serio)
Fakt, że on w ogóle sie nie udziela na forach, ani tu, ani na KKM.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 27-03-2019 o 13:40
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner