Pokaż wyniki od 1 do 10 z 364

Wątek: Canon M50

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie Odp: Re: Odp: Canon M50

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    z tym ze ja mam EFM i wiem jak ta roznica wyglada w realu. na korpusie moze i faktycznie nie byc drastyczna, w plecaku zmiana EFS na EFM zwalnia kupe miejsca. tam gdzie ty zapakujesz EFS 55-250 ja spakuje EFM 55-200, 32/1.4 i 15-45
    Z tych tez powodów ja zainteresowałem się m4/3 (jeszcze mniejszy od canonowskich M) - jakość mi wystarcza, głębia też. a jak wsiadam do samolotu to aparat i obiektyw mam w kieszeni a nie w dodatkowym bagażu. W górach też to czuć.
    Tylko na imprezy z akredytacją biorę dużego canona by było go widać choć część zdjęć robię olkiem bo cichy i niepozorny.
    Aparat to narzędzie i każdy powinien dostosować je do siebie i tego co robi. Na torze wyścigowym nie pojedziesz ciągnikiem a VRC nie przewieziesz 50 ton mimo że moc silnika identyczna.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: Odp: Canon M50

Cytat Zamieszczone przez fotna Zobacz posta
    Z tych tez powodów ja zainteresowałem się m4/3 (jeszcze mniejszy od canonowskich M) - jakość mi wystarcza, głębia też. a jak wsiadam do samolotu to aparat i obiektyw mam w kieszeni a nie w dodatkowym bagażu. W górach też to czuć.
    Z tym że mniejszy... nie bardzo, to są różnice moim zdaniem w praktyce pomijalne, a obrazek z eMek jest mega. Jedno co ma olek fajne to sporo małych szkieł, z którymi lipa w eM ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów