Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Re: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

ja normalnie, kobieta-lekkich-obyczajow, wysiadam...

kolejny watek, ni narzad-meski nie majacy zwiazku z Sony, ale ktory jest dokumentnie *******ony kretynskimi przepychankami o tym jak to Sony-uber-alles i heil Sony...

mozemy zalozyc nowy? ja bym z checia zobaczym jakies zdjecia i dyskusje o Canonie R, tak jak nazwa watku wskazuje. zamiast przewijac przez debilne rzucanie klockami rodem z piaskownicy
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Re: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ja normalnie, kobieta-lekkich-obyczajow, wysiadam...

kolejny watek, ni narzad-meski nie majacy zwiazku z Sony, ale ktory jest dokumentnie *******ony kretynskimi przepychankami o tym jak to Sony-uber-alles i heil Sony...

mozemy zalozyc nowy? ja bym z checia zobaczym jakies zdjecia i dyskusje o Canonie R, tak jak nazwa watku wskazuje. zamiast przewijac przez debilne rzucanie klockami rodem z piaskownicy
    @akustyk
    czy zaprezentowany sposób "używania słów" jest na forum dopuszczalny? pytam bez ironii i podtekstów (serio,serio) bo chcę wiedziec na przyszłość, gdyż już 2 razy dostałem punkty "bonusowe" za przeklinanie (od Ciebie tez...)choć nigdy nie użyłem przekleństwa literalnie/dokładnie w 100%
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 09-01-2019 o 14:41
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Re: Odp: Re: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    @akustyk
    czy zaprezentowany sposób "używania słów" jest na forum dopuszczalny? pytam bez ironii i podtekstów (serio,serio) bo chcę wiedziec na przyszłość, gdyż już 2 razy dostałem punkty "bonusowe" za przeklinanie (od Ciebie tez...)
    nie jest. usuniemy

a ty dostales nie tyle za slownictwo, co za slownictwo i ton wypowiedzi pod adresem innego uzytkownika forum. jak zapewne pamietasz

moderatorowi niestety nie mozna dac upomnienia, bo bym sobie niniejszym udzielil (pelny auto-serwis ). ale niech ten moderator tutaj czuje sie upomniany! 2 punkty z waznoscia na pol roku
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 09-01-2019 o 14:45
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Re: Odp: Re: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie jest. usuniemy

a ty dostales nie tyle za slownictwo, co za slownictwo i ton wypowiedzi pod adresem innego uzytkownika forum. jak zapewne pamietasz

moderatorowi niestety nie mozna dac upomnienia, bo bym sobie niniejszym udzielil (pelny auto-serwis ). ale niech ten moderator tutaj czuje sie upomniany! 2 punkty z waznoscia na pol roku
    Brawo Ty...
    dobrze że screna sobie zrobiłem
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uprawnienia umieszczania postów