Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: Dylematy posiadacza 80d

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Dylematy posiadacza 80d

Cytat Zamieszczone przez jamto Zobacz posta
    PS2 Pytanie od użytkowników 80d. Dziś zauważyłem że przy ustawieniu AF centralnym przy jasnym świetle nie ma żadnego komunikatu potwierdzenia ostrości poza sygnałem dźwiękowym o le jest On ustawiony i zielonym kółkiem w wizjerze. Przy ciemnym jest podświetlenie czerwone diody, w innych ustawieniach AF jest migotanie punktów z czarnej kropki na kwadrat. Tak ma być czy sobie przypadkiem przestawiłem?
    Tak ma być, mój 80D działa tak samo. Przeczytaj na stronie 72 instrukcji jest to dokładnie opisane - punkt nr 3, pierwszy i drugi "trójkącik" oraz na stronie 73 i wcześniej przywołanej 113.

Cytat Zamieszczone przez fristajlor Zobacz posta
    Tak ma być, .
    No i wszystko jasne aż już miałem przywracać ustawienia fabryczne...
    PS na 72 jest o poziomicy elektronicznej chyba pomyliłeś nr strony, chyba że ja mam inną instrukcję....

Redukcja zakłóceń (instrukcja str 170 Jest sens wtłaczać to / interesować się tym czy kolejny wodotrysk?
    Ostatnio edytowane przez jamto ; 02-01-2019 o 12:29

Cytat Zamieszczone przez jamto Zobacz posta
    No i wszystko jasne aż już miałem przywracać ustawienia fabryczne...
    PS na 72 jest o poziomicy elektronicznej chyba pomyliłeś nr strony, chyba że ja mam inną instrukcję....
    Są co najmniej 3 instrukcje do C80D:
    1) Instrukcja obsługi, wersja 2.0 - 526 stron
    2) Podstawowa instrukcja obsługi, wersja 2.0 - 308 stron
    3) Instrukcja obsługi funkcji Wi-Fi, wersja 1.0 - 174 strony

Ja odwołuję się do tej z pozycji nr 2, zdaje się, że ta jest dołączana do aparatu w papierze. Ty z kolei piszesz o tej z pozycji nr 1. W instrukcji z pozycji nr 1 ta kwestia jest opisana m.in. na stronach: 78, 79, 119, 424 (tu masz opisane jak to zmienić w C.Fn'ach jeśli chcesz by aparat działał inaczej niż opisałeś), 484.

Tak więc nic nie pomyliłem Faktycznie masz inną instrukcję.
    Ostatnio edytowane przez fristajlor ; 02-01-2019 o 23:31

Cytat Zamieszczone przez fristajlor Zobacz posta
    Są co najmniej 3 instrukcje do C80D:
    1) Instrukcja obsługi, wersja 2.0 - 526 stron
    2) Podstawowa instrukcja obsługi, wersja 2.0 - 308 stron
    3) Instrukcja obsługi funkcji Wi-Fi, wersja 1.0 - 174 strony

Ja odwołuję się do tej z pozycji nr 2, zdaje się, że ta jest dołączana do aparatu w papierze. Ty z kolei piszesz o tej z pozycji nr 1. W instrukcji z pozycji nr 1 ta kwestia jest opisana m.in. na stronach: 78, 79, 119, 424 (tu masz opisane jak to zmienić w C.Fn'ach jeśli chcesz by aparat działał inaczej niż opisałeś), 484.

Tak więc nic nie pomyliłem Faktycznie masz inną instrukcję.
    Dzięki za wyczerpującą odpowiedź zerknę później bo teraz nie mam jak Wracam do pytania o Redukcja zakłóceń (instrukcja str 170

Uprawnienia umieszczania postów