Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Canon 5d mark IV

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Canon 5d mark IV

Zauważyłem tendencje do wpadania do paranoi grupowej. Zaraz się okaże, że nic poza R nie trafia i nie nadaje się do robienia zdjęć. Bo nie ma Face detection eye af i podglądu ekspozycji. Wczoraj moja żona wróciła z warsztatów na których był pan z Sigma. Miała możliwość pobawienia się gigantycznymi krowami typu 40 czy 105. Miała ze sobą 50L i Sigmę 35. Jedynym niecelnym szkłem okazał się 50L. Ale to wina 5dmkIII, bo gdyby miała R to na pewno by wszystko co systemowe działo, a Sigmy niekoniecznie...

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: Canon 5d mark IV

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Zauważyłem tendencje do wpadania do paranoi grupowej. Zaraz się okaże, że nic poza R nie trafia i nie nadaje się do robienia zdjęć. Bo nie ma Face detection eye af i podglądu ekspozycji.
    No wiesz, świat idzie do przodu i ludzie wymagają więcej . Nie miałem w rękach eRki, ale widzę, że strasznie zacofany jestem a tym co mam, kompletnie nie da się focić .

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Jedynym niecelnym szkłem okazał się 50L. Ale to wina 5dmkIII, bo gdyby miała R to na pewno by wszystko co systemowe działo, a Sigmy niekoniecznie...
    Potwierdzam, że 50L jest dość kapryśne z 5DIII, ale ok. 5% nietrafionych ujęć nie jest dla mnie jakąś tragedią. Dążmy do perfekcji i zestaw ma trafiać w 105% .
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów