To zależy pewnie też sporo od warunków. Ja pamiętam z 5d2 też raz miałem banding większy, raz wcale przy forsowaniu Rawów. Czekam też na pełny test na DPRAle mimo wszystko daleko mi do kupna R. Chętniej zerkam na Z6.
To zależy pewnie też sporo od warunków. Ja pamiętam z 5d2 też raz miałem banding większy, raz wcale przy forsowaniu Rawów. Czekam też na pełny test na DPRAle mimo wszystko daleko mi do kupna R. Chętniej zerkam na Z6.
O obiektywach wiem prawie wszystko
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Jak ja się cieszę, że nigdy tego nie widziałem albo mi nie przeszkadzało
Z tych ostatnich premier jakoś najsłabiej przyjęto Z. Sporo narzekań na AF - np. w ciemnicy, ale też cienko śledzenie twarzy. Żeby nie było - ja tam nikonowi i sony też kibicuję
A dlaczego odrzucasz R-kę jeśli można spytać?
--- Kolejny post ---
Obawiam się, że z powerbanku nie pójdzie, bo w takim wypadku ładowałoby też normalnie z kabla bez tej ładowarki.
Miłego dniamoja www
Miłego dniamoja www
Dostaniecie matrycę z 6d2ze stabilizacją, to będziecie brać jak świeże bułeczki, nikt już o kartoflach nie będzie wspominał
![]()
To jest właśnie cały canon. Nie da tego czego wszyscy oczekują i potrzebują, ale w zamian da coś tak fajnego, że i tak kupujemybtw. z matrycą 6d2 da się żyć. Właśnie poznałem człowieka, który ma już kilka okładek i całych sesji w CKM i focił to 6d+tamron 45/1.8. A potem wchodzi się na jakieś forum gdzie ktoś ma high-endowe body z najdroższą optyką i jakieś zdjęcia kotków, portrety typu legitymacja itd.
Miłego dniamoja www
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner