Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1398

Wątek: Sony A7III

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Czyli mamy 5 niezainteresowanych osób, które napisało w tym wątku dziesiąt postów
    No i to jest poziom tego "ogromnego" zainteresowania. Przez kilka dni 2 strony. Jak były takie wątki kilka lat temu tutaj to postów były tysiące w wielu wątkach. To co jest teraz to tylko żałosna kalka zainteresowania tematem sprzed lat. Zupełnie nie ma się czym podniecać. Przy czym obawiam się że dużo większe zainteresowanie publiki budzi kto komu celniej dowali niż rzeczywiste osiągnięcia którejkolwiek z firm.

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Wiesz co, wróć do wypowiedzi o wątku technicznym - piszesz w trybie twierdzącym. Nic nie wspominasz o swojej opinii. Nic tam takiego nie ma. Nie zrozumiałeś dlaczego "hejt" umiesciłem W cudzysłowie i do tego się przyczepiłeś. Mało tego nie zrozumiałeś zupełnie ironii w moim komentarzU do informacji JP. On to zrozumiał. Niepotrzebnie się wciąłeś nie wiedząc kompletnie o co chodzi Naprawdę dalej chcesz brnąć w dyskusję o jezyku polskim nie łapiąc podstawowych rzeczy? Chyba bez sensu bo to nic nie wnosi do wątku tak więc pozostańmy w zgodzie bez rozstrzygania sporu i wróćmy do SONY
    Bardzo bym nie chciał interweniować ale proszę zakończyć te wycieczki osobiste. To oczywiście dotyczy wszystkich, także tych obraźliwych wpisów pod adresem użytkownika @jan pawlak, których jest tu stanowczo zbyt dużo.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-06-2018 o 14:33
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No i to jest poziom tego "ogromnego" zainteresowania. Przez kilka dni 2 strony. Jak były takie wątki kilka lat temu tutaj to postów były tysiące w wielu wątkach. To co jest teraz to tylko żałosna kalka zainteresowania tematem sprzed lat...
    Jak zbanowali* "Miclesa" to mają widoczny spadek tysięcy wpisów w wielu wątkach XD

* - czy sam się obraził

Uprawnienia umieszczania postów