Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Camera Raw - problem

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Camera Raw - problem

Przyłącze się do wątku bo również mam problem z camera raw,tylko trochę inny
    posiadam Photoshop CC w abonamencie i ostatnio mam następujący problem po wczytaniu pliku raw do camery raw chcąc nacisnąć przycisk otwórz obraz wszystko mi sie zawiesza, znika camera raw i pojawia się strona z calym fotoshopem ale nie aktywnym macie jakiś patent na to???

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez grzesiula Zobacz posta
    Przyłącze się do wątku bo również mam problem z camera raw,tylko trochę inny
    posiadam Photoshop CC w abonamencie i ostatnio mam następujący problem po wczytaniu pliku raw do camery raw chcąc nacisnąć przycisk otwórz obraz wszystko mi sie zawiesza, znika camera raw i pojawia się strona z calym fotoshopem ale nie aktywnym macie jakiś patent na to???
    1.
    Spróbuj wczytać do PS jakiegoś *.jpg lub *.tiff i następnie -> Filtr/Filtr CR : czy się CR otworzy i czy można prawidłowo używać ?

2.
    W PS -> Pomoc/Informacje o wtyczkach/Camera RAW : jaką wersję masz zainstalowaną ?
    Jeśli wcześniejszą niz 10.2...... to w PS -> Pomoc/uaktualnienia

2.
    Z jakiego aparatu chcesz wczytać RAWa, czy już kiedyś z tego aparatu RAW prawidłowo się uruchamiał ?

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 24-04-2018 o 06:28
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    1.
    Spróbuj wczytać do PS jakiegoś *.jpg lub *.tiff i następnie -> Filtr/Filtr CR : czy się CR otworzy i czy można prawidłowo używać ?

2.
    W PS -> Pomoc/Informacje o wtyczkach/Camera RAW : jaką wersję masz zainstalowaną ?
    Jeśli wcześniejszą niz 10.2...... to w PS -> Pomoc/uaktualnienia

2.
    Z jakiego aparatu chcesz wczytać RAWa, czy już kiedyś z tego aparatu RAW prawidłowo się uruchamiał ?

jp
    J-pegi wczytują się filtr -filtr camera raw ,ale później photoshop jest nie aktywny w menu nic nie moge wcisnąć, czyli jest podobna sytuacja, program zamykam tylko poprzez menedżera zadań w Win 10 ponieważ inaczej się nie da.
    Aparat to Nikon D600, jakiś czas temu wczytywały sie prawidłowo ...
    Ostatnio edytowane przez grzesiula ; 24-04-2018 o 06:40

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez grzesiula Zobacz posta
    J-pegi wczytują się filtr -filtr camera raw ,ale później photoshop jest nie aktywny w menu nic nie moge wcisnąć, czyli jest podobna sytuacja, program zamykam tylko poprzez menedżera zadań w Win 10 ponieważ inaczej się nie da.
    Aparat to Nikon D600, jakiś czas temu wczytywały sie prawidłowo ...
    Była aktualizacja Win 10.
    Jaką masz wersję CR ?

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów