Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Statyw do EOS1300D

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar uosiek1
    Miasto
    Mazury

Domyślnie Odp: Statyw do EOS1300D

Cytat Zamieszczone przez mkkaczy Zobacz posta
    Triopo polecane przez Macioca wydają się być dobre choć sam ich nie używam. Ja na wędrówki rodzinne mam bardzo lekki i dość mocny Sirui T-025X, choć do kilkuminutowych ekspozycji nad wietrznym morzem raczej bym go nie użył.
    Tak z ciekawości: co z nim nie tak na wietrze? Chodzi o to, że (jak wnioskuję po wygrzebanych w sieci zdjęciach) kolumna się nie chowa?
    Może nie umiem liczyć, ale bynajmniej dobrze mówię po polsku. Jestem Chumanistą

Początki nałogu Awatar mkkaczy
    Miasto
    IRL

Cytat Zamieszczone przez uosiek1 Zobacz posta
    Tak z ciekawości: co z nim nie tak na wietrze? Chodzi o to, że (jak wnioskuję po wygrzebanych w sieci zdjęciach) kolumna się nie chowa?
    Nie wiem, ale wolę nie testować, a już napewno nie na maksymalnie wyciągniętych nogach bez dociążenia. Na wiatry mam ogólnie chwalony za stabilność Manfrotto 055, chociaż i ten w górach na wietrze zrobił mi swojego czasu wywrotke powodująć dziure w 5dIII i rozwalenie autofokusa a 17-40.
    R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
    https://500px.com/mkkaczy

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez mkkaczy Zobacz posta
    Na wiatry mam ogólnie chwalony za stabilność Manfrotto 055, chociaż i ten w górach na wietrze zrobił mi swojego czasu wywrotke powodująć dziure w 5dIII i rozwalenie autofokusa a 17-40.
    Aż taki wiatr wiał czy za wąsko nogi rozstawiłeś ?
    Canon EOS RP + 50/1.8 RF

Uprawnienia umieszczania postów