Rozmiar puchy nie jest determinowany bezusterkowością. Jak pojawią się odpowiednie szkła i zapotrzebowanie, to i większe puszki się pojawią. w m43 już są.
Compact Camera Meter
i z dużym szkłem: Compact Camera Meter
Rozmiar puchy nie jest determinowany bezusterkowością. Jak pojawią się odpowiednie szkła i zapotrzebowanie, to i większe puszki się pojawią. w m43 już są.
Compact Camera Meter
i z dużym szkłem: Compact Camera Meter
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ale to mam rozumieć, że następnym etapem rozwoju bezluster, po usunięciu lustra, będzie powiększanie puszki?
BTW. Sony a7r III, które jest tematem wątku, faktycznie wygląda najbardziej kuriozalnie pośród wszystkich body. Mogliby jakiegoś designera znaleźć, ale nie takiego który wcześniej projektował klocki.
Dla tych co chcą większą, to taki etap będzie (ale muszą się w danym ssytemie pojawić adekwatne szkła. W fuji największym obiektywem jest 100-400 ważący jedynie 1,3kg x-t2 spokojnie daje z nim radę). Co nie zmienia faktu, że jednoczesnie małe puszki też będą - dla każdego coś miłego. zobacz na gx80 i g9. czy e-pl9 i e-m1
Ostatnio edytowane przez grizz ; 13-02-2018 o 12:41
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
A to już wystarczy? https://www.dpreview.com/news/038080...-stabilization