Więc kto będzie kontynuował? Myślę, że mógłby michalab, bo w sumie był najbliżej.
Więc kto będzie kontynuował? Myślę, że mógłby michalab, bo w sumie był najbliżej.
Spinner
Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII
W sumie macie całkowitą rację. Kto zgadł ten robi kolejną zagadkę. A jeżeli nie chce, to nie powinien podawać prawidłowej odpowiedzi.
"W przypadku odgadnięcia prawidłowej odpowiedzi autor wątku nominuje zwycięzcę, który ma prawo do założenia kolejnego wątku CTJ / GTJ. Tylko użytkownicy nominowani przez autora, bądź w wypadku braku reakcji tego - moderatorów, mają prawo do założenia kolejnego wątku."
http://www.canon-board.info/co-to-je...ctj-gtj-81739/
Po prostu nie chcę nic zadawać, bo nie wiem czy będę miał czas czuwać nad przebiegiem.
admin, Ty mi nastepnym razem bledy w kodowaniu w moim regulaminie lepiej popraw, a nie sobie go tu cytuj![]()
![]()
regulamin poprawilem, zeby na przyszlosc zniechecac do takich sytuacji. nazista nie bede i nie bede rozliczal z zamiarow, ale zeby ktos w razie watpliwosci nie wpisywal odpowiedzi jesli to mialoby zablokowac zabawe
czuwaj!