Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Canon Eos M3

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon Eos M3

Witam
    Jeszcze nic nie kupiłem czekam na jakąś fajną promocję .Za to cały czas przeglądam neta zastanawiam się nad kilkoma rozwiązaniami .Jeden z nich nazywa sony alpha6000 lub canon eos m100 lub ten m3 .Myślę i zobaczymy co dalej .Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez piotr0506 Zobacz posta
    Witam
    Jeszcze nic nie kupiłem czekam na jakąś fajną promocję .Za to cały czas przeglądam neta zastanawiam się nad kilkoma rozwiązaniami .Jeden z nich nazywa sony alpha6000 lub canon eos m100 lub ten m3 .Myślę i zobaczymy co dalej .Pozdrawiam
    Od kiedy jest M100 nie ma sensu już kupować M3. Jak ktoś lubi kółka, to może ewentualnie pomyśleć o M6.

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Od kiedy jest M100 nie ma sensu już kupować M3. Jak ktoś lubi kółka, to może ewentualnie pomyśleć o M6.
    Dzięki za naprowadzenie .A co myślisz o sony a 6000 ? czytam opinie i nawet nawet ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez piotr0506 Zobacz posta
    Dzięki za naprowadzenie .A co myślisz o sony a 6000 ? czytam opinie i nawet nawet ...
    Nie ma aparatów idealnych, Canon jedną rzecz ma lepszą, Sony inną. Jeśli chodzi o matrycę to Canon M100/M6/M5 ustępuje Sony już właściwie tylko na wykresach, w praktyce różnica jest niewielka. Ja bym temat rozstrzygnął od strony obiektywów. Canon ma niewielką szklarnię bezlusterkową EF-M, ale za to w niej takie perełki jak naleśnik 22/2.0, UWA 11-22 czy makro 28/3.5, których u Sony raczej nie znajdziesz. 55-200 czy 18-150 ponoć też są niezłe.

Uprawnienia umieszczania postów