Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Rozumiem, że 20-30 lat temu dobrze zarchiwizowałeś nośniki 1,44 czy 5,25 i możesz sobie coś tam przeglądać "z przeszłości" , jak myślisz, że za 20 lat coś odtworzysz w tym co obecnie kręcisz, to podziwiam za dużo optymizmu.
    Tak sie sklada, ze mam kompa z dosem 6.22 i win98se, (voodoo2 w sli te sprawy). Dyskietek nie musialem archiwizowac, bo wszystko jest w sieci albo u mnie na dvd.

Teraz takie pytanie, czy ogladales jakis stary film ostatnio. Moze krecony przez Alfreda Hitchcock'a. Dosc stare sa, a ludzie ogladaja.

Jesli cos jest dzis standardem, dlaczego Canon tego nie daje w standardzie? Chlopie taki D7500 ma 4K, A6300 tez, o GH4 nie wspomne (toz to staroc).

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Teraz takie pytanie, czy ogladales jakis stary film ostatnio. Moze krecony przez Alfreda Hitchcock'a. Dosc stare sa, a ludzie ogladaja.
    Nie do mnie, ale odpowiem
    Zgodnie z wyżej opisanymi żalami i gonitwą za nowościami ludzie tego nie powinni oglądać, bo to nie jest nawet HDReady, nie mówiąc o 4K. Dlatego - niezależnie od treści - ludzie tego nie oglądają, i nie będą, bo liczy się 4K, a nie to, co jest na obrazie, to chciałeś powiedzieć?
    Pomijam fakt, że oryginalną taśmę filmową można zeskanować w większej rozdzielczości.

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Jesli cos jest dzis standardem, dlaczego Canon tego nie daje w standardzie? Chlopie taki D7500 ma 4K, A6300 tez, o GH4 nie wspomne (toz to staroc).
    Canon jest od zarabiania kasy i dobrego targetowania - jak do tej pory sprawdza się. Jak canon stwierdzi, że trzeba dawać więcej bo to się opłaca to zacznie to robić. Nie rozumiem marudzenia, produkt jest na rynku i albo się go kupuje albo nie, no chyba, że ktoś podpisał lojalke z canonem i pozostaje tylko marudzenie.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Canon jest od zarabiania kasy i dobrego targetowania - jak do tej pory sprawdza się. Jak canon stwierdzi, że trzeba dawać więcej bo to się opłaca to zacznie to robić. Nie rozumiem marudzenia, produkt jest na rynku i albo się go kupuje albo nie, no chyba, że ktoś podpisał lojalke z canonem i pozostaje tylko marudzenie.
    Ciekawe czy chlopaki licza, ilu przez to targetowanie przejdzie na sony.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Ciekawe czy chlopaki licza, ilu przez to targetowanie przejdzie na sony.
    Niech przy okazji policza koszty przesiadki...

Uzależniony

Tak sie sklada, ze mam kompa z dosem 6.22 i win98se, (voodoo2 w sli te sprawy). Dyskietek nie musialem archiwizowac, bo wszystko jest w sieci albo u mnie na dvd.

To sprawdź te nośniki DVD ... możesz się zdziwić, ale fakt, że je posiadasz jest ok. Tak samo jak za bardzo w nowym sprzęcie nie za bardzo jest gdzie je wsadzić. Sieć ? Słabe medium. Postaw sobie tylko jedną tezę "brak prądu".

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Niech przy okazji policza koszty przesiadki...
    Oraz te kilka minut kręcenia 4K do momentu przegrzania matrycy. Czy już ten problem zamieciono pod dywan ? (bo nie śledziłem)

Uprawnienia umieszczania postów