Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Ustawianie ostrosci w canonie 7d mk ll

Mieszany widok

Bywalec Awatar niki68
    Miasto
    Łuków

Domyślnie Odp: Ustawianie ostrosci w canonie 7d mk ll

Witaj
    Spotkałem się kiedyś z taką sytuacją. Podpięty grip Newell z aku zamiennikiem powodował zwarcie na płycie głównej. Po odpięciu gripa aprat szukał sam ostrości bez użycia spustu AF/migawka. Nie mogę znaleźć tego postu (inne forum) ale zapamiętałem. Tam była płyta główna d wymiany. Może u ciebie tak nie będzie. Przywróć ustawienia fabryczne, a potem wgraj nowy soft.
    Pozdrawiam

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Chodziez

Domyślnie Odp: Ustawianie ostrosci w canonie 7d mk ll

Cytat Zamieszczone przez niki68 Zobacz posta
    Witaj
    Spotkałem się kiedyś z taką sytuacją. Podpięty grip Newell z aku zamiennikiem powodował zwarcie na płycie głównej. Po odpięciu gripa aprat szukał sam ostrości bez użycia spustu AF/migawka. Nie mogę znaleźć tego postu (inne forum) ale zapamiętałem. Tam była płyta główna d wymiany. Może u ciebie tak nie będzie. Przywróć ustawienia fabryczne, a potem wgraj nowy soft.
    Pozdrawiam
    Aparat wrocil z Zytniej i nie stwierdzono usterki a puszka ciagle wariuje tak samo.Myslalem ze tylko na 400/5.6 ale zachowuje sie tak samo na 70-200/2.8 i na 17-40/4.Nagram sytuacje na telefon i chyba ponownie im wysle.Kolega od ktorego kupilem puszke podejrzliwie patrzy na mnie ale racja jest po mojej stronie.Nic z wyzej wymienionych spraw nie dzieje sie po podpieciu ww szkiel pod 1d mk ll.

Uprawnienia umieszczania postów