Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Prześwietlenie / Niedoświetlenie zdjęcia - korekta

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Prześwietlenie / Niedoświetlenie zdjęcia - korekta

Heh ale jaja... jak berety zaprawdę.
    Tydzień nie wchodziłem na stock'a.
    Odpuściłem sobie trochę...
    Dzisiaj od tak wlazłem i okazało się, że ktoś kupił moje zdjęcie - a miałem ich tylko 10
    Kupiec z Czech - Praga.

Zapewne prawdą jest to, że ludzie robiąc unikatowe zdjęcia w dużej ilości i dobrej jakości (np. 100 dziennie załadowanych na stock) się z tego utrzymują.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez Rysiu Zobacz posta
    Heh ale jaja... jak berety zaprawdę.
    Tydzień nie wchodziłem na stock'a.
    Odpuściłem sobie trochę...
    Dzisiaj od tak wlazłem i okazało się, że ktoś kupił moje zdjęcie - a miałem ich tylko 10
    Kupiec z Czech - Praga.

Zapewne prawdą jest to, że ludzie robiąc unikatowe zdjęcia w dużej ilości i dobrej jakości (np. 100 dziennie załadowanych na stock) się z tego utrzymują.
    No to gratulacje.

Na widok czarnego kota, bądź też psa albo zakonnicy czy kominiarza, w głowie każdego fotografa z jakimkolwiek doświadczeniem powinna zapalić się migająca lampka "DR". I po co tam to niebo?

Jak ktoś potrzebuje na gwałt czarnego kota pod krzakiem, to kupi. Przepalone można wyciąć.

W weekend wyprowadzam wszystkie koty małżonki w plener. Potrzebuję gotówki bo waciki mi się kończą.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Coś już napisał

Wcale nie sprzedał się kot
    Proszę się więc nie naśmiewać
    Sprzedało się inne zdjęcie bez kota
    Domyślam się, że ktoś czegoś takiego szukał i nie było konkurencyjnych fot tego typu za bardzo.
    Zdjęcie przedstawiało ujęcie trawy... do połowy skoszonej (lewica)... po prawej stronie nie była skoszona i były na niej żółte mlecze
    (mogłem stronami się pomylić)
    Wpadłem na pomysł cyknięcia takiej fotki kosząc trawę przed (ściśle za) domem

Uprawnienia umieszczania postów