Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: 80D czy 77D ?? pomocy!

Mieszany widok

Awatar nnattikk
    Miasto
    pomorskie

Domyślnie Odp: 80D czy 77D ?? pomocy!

Nie mam bo sprzedalam i chce coś innego i chce zacząć od body właśnie i zbierać na inne szkielka. Nie chce też kupować zestawu z kitem. Wiem, że zadowolona bardzo bym była z 7Dmkii ale za duża kasa jeszcze....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez nnattikk Zobacz posta
    Nie mam bo sprzedalam i chce coś innego i chce zacząć od body właśnie i zbierać na inne szkielka. Nie chce też kupować zestawu z kitem. Wiem, że zadowolona bardzo bym była z 7Dmkii ale za duża kasa jeszcze....
    Nim skompletujesz szkła to body bedzie warte tyle co dzisiaj 400D. Wybrałaś juz aparat i szukasz potwierdzenia a nie porady. 80D to dobre body ale te 10tys na szkla by się przydalo.

Awatar nnattikk
    Miasto
    pomorskie

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Nim skompletujesz szkła to body bedzie warte tyle co dzisiaj 400D. Wybrałaś juz aparat i szukasz potwierdzenia a nie porady. 80D to dobre body ale te 10tys na szkla by się przydalo.
    Pewnie, że by się przydało ale można kupować po kolei, nie muszę mieć wszystkiego na raz. Prosiłam o poradę, wacham się między dwoma body bo między nimi się zastanawiam ale 77D to nowość i nie wiele wiem o nim, a 80D ma fajne opinie i wiem jest ok. Może na początek Tamron SP AF 17-50 mm f/2,8 zamiast kita i moja 50tka, a resztę powoli skompletuje.

Uprawnienia umieszczania postów