Pokaż wyniki od 1 do 10 z 111

Wątek: Pozegnanie Canona po 8 latach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie Odp: Pozegnanie Canona po 8 latach

Fajny tekst. Mocno się związałeś z forum przez te 10 miesięcy?
    Trochę tych aparatów wymieniasz, które miałeś. Generalnie wynika z tego, ze cała technika fotograficzna leżała do czasu pojawienia się sony a7. Powodzenia na nowym świetlistym szlaku. Opisz cos wiecej o sony, szczególnie jak już będziesz miał np. dwa obiektywy, albo jak przelecisz piąte body sony.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pozegnanie Canona po 8 latach

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Fajny tekst. Mocno się związałeś z forum przez te 10 miesięcy?
    Trochę tych aparatów wymieniasz, które miałeś. Generalnie wynika z tego, ze cała technika fotograficzna leżała do czasu pojawienia się sony a7. Powodzenia na nowym świetlistym szlaku. Opisz cos wiecej o sony, szczególnie jak już będziesz miał np. dwa obiektywy, albo jak przelecisz piąte body sony.
    Byłem na forum znaaaaaaaaaaacznie dłużej, ale dostałem bana za jakąś głupotę w której się nie zgadzałem z moderatorami i założyłem drugie konto.
    W piątek jade po drugi obiektyw, to chętnie się podzielę wiedzą.
    Pozdro

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    zgaduje: mniej niz tych, ktorzy z tych lub innych modeli Fuji/Sony przeskoczylo na 5D, kiedy sie okazalo jako system Canon ma wiecej sensu

jestem chyba wzorcowym targetem takiego 6D mkII (krajobraz/podroz). i nie widze w tych zastosowaniach wielu zalet braku lustra, widze natomiast istotne wady (przeklamany podglad sceny - a w slabym swietle wrecz beznadziejny, uciazliwa praca z filtrami polowkowymi)
    Nie chcę urazić, ale dla mnie to są polityczne rozgrywki albo lobbowanie jakiejś marce. Ja po prostu chcę mieć idealnie wykonane zdjęcie. I jeśli macie takie zdjęcia z Canona - wrzućcie proszę żebym mógł je obejrzeć 1:1 a w mig jadę i zmieniam Sony na Waszego Canona z Waszym obiektywem. Nie ma sensu więcej pisać, bo nie ma co pisać. Ja potrzebuję zdjęć by móc organoleptycznie poznać różnicę. I tyle. Pozdrawiam ciepło.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 08-05-2017 o 22:40

Uprawnienia umieszczania postów