Tak się zastanawiam jaki procent użytkowników wymienia aparat, bo się już zużył? Jeszcze z żadnym nie dojechałem do końca migawki![]()
Miłego dniamoja www
5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
600EX-RT, 430EXII, 568EXII
CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600
Jest backup![]()
Miłego dniamoja www
ale jak to AF sie konczy?
zburzona, nie ma?
https://www.youtube.com/watch?v=mUWmCFJqTz0
albo cytujac inny klasyk: "Wyginęli? Przecież to nie były mamuty!" ???
Nie sprzedawać na razie, nie wymieniać! 6D będzie bardziej kultowy niż 5D. Samochody sobie kiedyś za te puszki kupicie, kredyty hipoteczne pospłacacie![]()
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
ja nigdy nie dobijam do deklarowanych przez producenta przegiegów - raczej robie coś pomiędzy 10-20% takiego deklarowanego przebiegu, ale ja mało zdjęc robię
--- Kolejny post ---
poczekamy, zobaczymy co nasz ulubiony producent wypuści tym razem i na ile mu pozwolą ksiegowi - wtedy coś zdecydujemy ale pośpiechu nie ma 6D to doskonały (prawie) korpus.
czekam na 100% wizjera w wizjerze bo mi się należy jak psu buda jak kupuję fulfrejma (jak czytam te opowieści o kadrowaniu dla amatorów to się śmieję - żeby kadrować trzeba ..... widzieć kadr - to taka oczywista oczywistość), af działający do f8 bo też mi się należy jak psu buda jak kupuję fulfrejma, żadnych gibanych ekraników, trochę więcej megapikseli ale to będzie na pewno (komputer jeszcze trochę wytrzyma), nową matrycę też dadzą pewnie będzie o 1EV (z hakiem) lepsza w DR od aktualnej (ale to mnie nie rusza już teraz jest dobrze), no i zobaczymy jaką ekwilibrystykę zrobią z AF (tego to chyba nikt nie wymyśli) - sprawy drobne ale czasami istotne, jak mi się coś nie spodoba to zrobię focha i zaczekam do wersji IIIi kupujcie tą 6D "classic"
bo to kultowy aparat i tak tanio już nie będzie
![]()
Ostatnio edytowane przez jaś ; 09-03-2017 o 20:02
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień