Strona 487 z 495 PierwszyPierwszy ... 387437477485486487488489 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 861 do 4 870 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez radiki Zobacz posta
    Na razie nie widzę żadnego powodu do wymiany.
    w sumie podobnie mam. dziala jak zloto ten aparat
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Tak się zastanawiam jaki procent użytkowników wymienia aparat, bo się już zużył? Jeszcze z żadnym nie dojechałem do końca migawki
    Miłego dnia
    moja www

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Tak się zastanawiam jaki procent użytkowników wymienia aparat, bo się już zużył? Jeszcze z żadnym nie dojechałem do końca migawki
    No to nie kracz, bo jak przy kolejnym zleceniu Ci padnie, to co?
    5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
    600EX-RT, 430EXII, 568EXII
    CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Jest backup
    Miłego dnia
    moja www

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Migawka to pryszcz. Wymieniasz i jedziesz dalej. Gorzej jak się AF kończy, a Żytnia rozkłada ręce.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Migawka to pryszcz. Wymieniasz i jedziesz dalej. Gorzej jak się AF kończy, a Żytnia rozkłada ręce.
    ale jak to AF sie konczy?

zburzona, nie ma?

https://www.youtube.com/watch?v=mUWmCFJqTz0

albo cytujac inny klasyk: "Wyginęli? Przecież to nie były mamuty!" ???
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Nie sprzedawać na razie, nie wymieniać! 6D będzie bardziej kultowy niż 5D. Samochody sobie kiedyś za te puszki kupicie, kredyty hipoteczne pospłacacie
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie

ja nigdy nie dobijam do deklarowanych przez producenta przegiegów - raczej robie coś pomiędzy 10-20% takiego deklarowanego przebiegu, ale ja mało zdjęc robię

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Nie sprzedawać na razie, nie wymieniać! 6D będzie bardziej kultowy niż 5D. Samochody sobie kiedyś za te puszki kupicie, kredyty hipoteczne pospłacacie
    poczekamy, zobaczymy co nasz ulubiony producent wypuści tym razem i na ile mu pozwolą ksiegowi - wtedy coś zdecydujemy ale pośpiechu nie ma 6D to doskonały (prawie) korpus.

czekam na 100% wizjera w wizjerze bo mi się należy jak psu buda jak kupuję fulfrejma (jak czytam te opowieści o kadrowaniu dla amatorów to się śmieję - żeby kadrować trzeba ..... widzieć kadr - to taka oczywista oczywistość), af działający do f8 bo też mi się należy jak psu buda jak kupuję fulfrejma, żadnych gibanych ekraników, trochę więcej megapikseli ale to będzie na pewno (komputer jeszcze trochę wytrzyma), nową matrycę też dadzą pewnie będzie o 1EV (z hakiem) lepsza w DR od aktualnej (ale to mnie nie rusza już teraz jest dobrze), no i zobaczymy jaką ekwilibrystykę zrobią z AF (tego to chyba nikt nie wymyśli) - sprawy drobne ale czasami istotne, jak mi się coś nie spodoba to zrobię focha i zaczekam do wersji III i kupujcie tą 6D "classic" bo to kultowy aparat i tak tanio już nie będzie
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 09-03-2017 o 20:02
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    ja nigdy nie dobijam do deklarowanych przez producenta przegiegów - raczej robie coś pomiędzy 10-20% takiego deklarowanego przebiegu, ale ja mało zdjęc robię

--- Kolejny post ---

poczekamy, zobaczymy co nasz ulubiony producent wypuści tym razem i na ile mu pozwolą ksiegowi - wtedy coś zdecydujemy ale pośpiechu nie ma 6D to doskonały (prawie) korpus.

czekam na 100% wizjera w wizjerze bo mi się należy jak psu buda jak kupuję fulfrejma (jak czytam te opowieści o kadrowaniu dla amatorów to się śmieję - żeby kadrować trzeba ..... widzieć kadr - to taka oczywista oczywistość), af działający do f8 bo też mi się należy jak psu buda jak kupuję fulfrejma, żadnych gibanych ekraników, trochę więcej megapikseli ale to będzie na pewno (komputer jeszcze trochę wytrzyma), nową matrycę też dadzą pewnie będzie o 1EV (z hakiem) lepsza w DR od aktualnej (ale to mnie nie rusza już teraz jest dobrze), no i zobaczymy jaką ekwilibrystykę zrobią z AF (tego to chyba nikt nie wymyśli) - sprawy drobne ale czasami istotne, jak mi się coś nie spodoba to zrobię focha i zaczekam do wersji III i kupujcie tą 6D "classic" bo to kultowy aparat i tak tanio już nie będzie
    Dla kazdego co innego, dlatego nigdy nie będzie idealnego aparatu. Mi obecne pokrycie wizjera nie przeszkadza. Chciałbym gibany ekran, brakuje mo go po przesiadce z 60D. Mógłby mieć 7kl/sek.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ale jak to AF sie konczy?

zburzona, nie ma?
    hehe Mniej więcej tak.
    Ja mu, że ma być ostrość tu, a o on nie, że tu i problem w tym, że za każdym razem zmienia zdanie.

Strona 487 z 495 PierwszyPierwszy ... 387437477485486487488489 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów