Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: "Nie używany do filmowania"

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: "Nie używany do filmowania"

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Nie ma żadnych badań, które potwierdzają, że filmowanie ma negatywny wpływ na matryce, także póki co to tylko gadanie. Z reszta na forum już to było poruszane kilka razy, w googlach zapewne też.
    No właśnie... bawi mnie to bombardowanie tym hasłem jakby to był jakiś święty Graal. Osobiście filmuję, pewnie, że nie śluby i wesela po 6 godzin, ale np. na wakacjach trochę pofocę i nagram jakiś klip, który ma 2-3 minuty i jest to dla mnie całkowicie normalna sprawa. Jak włączyłem tryb z kamerką na aparacie to nagle jego wartość spadła o kilka tysięcy złotych? Bo chyba z tego założenia wychodzą wszyscy sprzedawcy tego sprzętu...

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: "Nie używany do filmowania"

Cytat Zamieszczone przez zanzi81 Zobacz posta
    No właśnie... bawi mnie to bombardowanie tym hasłem jakby to był jakiś święty Graal. Osobiście filmuję, pewnie, że nie śluby i wesela po 6 godzin, ale np. na wakacjach trochę pofocę i nagram jakiś klip, który ma 2-3 minuty i jest to dla mnie całkowicie normalna sprawa. Jak włączyłem tryb z kamerką na aparacie to nagle jego wartość spadła o kilka tysięcy złotych? Bo chyba z tego założenia wychodzą wszyscy sprzedawcy tego sprzętu...
    Większość i tak pisze w ogłoszeniach, że nie filmował {ludzie tego potrzebują, tak samo jak kręconych przebiegów w samochodach ) póki co się nawet tego nie da zweryfikować, ilość odpaleń LV w ML też gówno warte, mam bliski przykład - dziewczyna foci praktycznie tylko i wyłącznie przez LV więc już ma kilka tysięcy odpaleń LV jakby to ktoś zobaczył to by już było założenie że filmowane było ciągle
    SONY

Uprawnienia umieszczania postów