Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Radiowe wyzwalacze do lamp - zasilanie!

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Radiowe wyzwalacze do lamp - zasilanie!

Sam używam eneloopów 1900 z wyzwalaczami yn-622cII, i jestem zadziwiony jak dużo wytrzymują, do tego 10 eneloopów 1900 kosztuje na allegro jakies 8 dyszek, wystarczy miec na zapas naladowane chociażby te 4 i wrzucone do plecaka, szybko nieużywane się nie rozładują i myśle, że to bardziej wygodna i odpowiedzialna opcja w stosunku do biegania do kiosku lub używanie tego co było w linku na górze, kojarzy mi sie z taka strona, nie wiem czy jeszcze istnieje, spryciarze.pl, jak domorośli inżynierowie sobie wymyślają jakieś rzeczy, ja takiej chinskiej zabawki do czegoś wartego więcej niz 50zł bym nie wsadził, szkoda ryzykować, poza tym te kable...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Cytat Zamieszczone przez FLTM Zobacz posta
    ja takiej chinskiej zabawki do czegoś wartego więcej niz 50zł bym nie wsadził
    Ja też, i bardziej chodzi o tą chińską część, wkładaną do gniazdka, niż o "polską" doróbkę.

Cytat Zamieszczone przez FLTM Zobacz posta
    poza tym te kable...
    W studio, przy lampie sieciowej, dodatkowy kabelek (zwłaszcza będący "przelotką" na kablu zasilania lampy) boli mniej, niż wyładowana bateria (czy akumulator), ale to już pisałem

@Nozanu: zdążyłeś już dojść do tych konkretnych wartości, mierzonych w Voltach i Amperach?
    Ostatnio edytowane przez r_m ; 08-02-2017 o 13:59

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta

@Nozanu: zdążyłeś już dojść do tych konkretnych wartości, mierzonych w Voltach i Amperach?
    Nie dogadamy się. Jestem z zawodu elektrykiem a Ty dyletantem, to jak rozmowa z koniem przez telefon.

Uprawnienia umieszczania postów