Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Zamiana Canona 40D

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Zamiana Canona 40D

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    jak fundusze pozwalają to dorzuć do 80d, jeśli nie to 70d jest jak najbardziej OK.
    Rozumiem, że nie znajdę nic z kompaktów, których jakość będzie zbliżona do dotychczasowego zestawu ? Nie ukrywam ucieszyłbym się z mniejszych gabarytów (wtedy też jestem gotowy na zdradę marki). Będę kupował aparat używany, ale w nienagannym stanie. Różnica pomiędzy 70d, a 80d to około 1000zł. Czy warto tyle dopłacić za nowszy model ?

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez tajland Zobacz posta
    Rozumiem, że nie znajdę nic z kompaktów, których jakość będzie zbliżona do dotychczasowego zestawu ? Nie ukrywam ucieszyłbym się z mniejszych gabarytów (wtedy też jestem gotowy na zdradę marki). Będę kupował aparat używany, ale w nienagannym stanie. Różnica pomiędzy 70d, a 80d to około 1000zł. Czy warto tyle dopłacić za nowszy model ?
    poprawa jest, ale jakbym sam kupował to przy obecnej cenie 80d bym nie dołożył 70d w fajnych cenach i do 2500zł się spokojnie kupi
    SONY

Witaj, rozważ Panasonic FZ-1000 pomimo matrycy 1 cal zachowuje zdjęcia na wysokim poziomie równym lub lepszym niektórym lustrzanek, ponadto zdjęcia seriami chyba ok 10 kl/s, filmy 4K i wysokie użyteczne ISO, obsługa smartfonem przez WiFi, obsługa zewnętrznych lamp bezprzewodowych itp, miałem Canona 20D, 350D, 40D, i 60D i jak przeglądam zdjęcia to najlepsze wyszły z 20D i FZ-1000 , Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów