Zobacz wyniki ankiety: Zamienniki

Głosujących
155. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 868

Wątek: Zamienniki baterii

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Zamienniki baterii

Cytat Zamieszczone przez luso Zobacz posta
    Proszę potwierdźcie moje przypuszczenia. Zamiennik Newell LP-E6+ nie jest najwyższej jakości, ale jest na tyle dobry, że nie powinien spuchnąć w body co uniemożliwi jego wyciągnięcie?
    Miałem już sporo zamienników ale żaden mi nie spuchł. Aku do foto maja dosyć twardy plastik ale może się mylę i zdarzają się takie przypadki

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Miałem już sporo zamienników ale żaden mi nie spuchł. Aku do foto maja dosyć twardy plastik ale może się mylę i zdarzają się takie przypadki
    zdarzają się, miałem takiego (nie E6 ale taki mniejszy do cropa) - chyba phottix, trudno go było wyciągnąć z komory, spuchł ale nadal działał - wrzuciłem do recycligu , z nowszych tematów to Nevell (E6) mi padł całkowicie (nie ładował się) odesłałem bo nie minął nawet rok - przysłali nowy.
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 12-01-2017 o 21:03
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Ropczyce

5d mk4 widzi nawet logo baterii. Pyta się widzisz logo canon na baterii NO to wypie....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez tryba Zobacz posta
    https://images82.fotosik.pl/288/6b512fce00c044demed.jpg
    5d mk4 widzi nawet logo baterii. Pyta się widzisz logo canon na baterii NO to wypie....
    Nie widze problemu w używaniu takiej baterii. Zarabiasz na fotografii to kupujesz aku za 300, płacisz za to, żeby miec pewność dostawy prądu. Pstrykasz amatorsko to kupujesz aku za 40zł i masz w d... ze ci padnie na spacerze

Uprawnienia umieszczania postów