Na razie drukuję wszystko, co mi się z ostatniego roku podobało. Chyba faktycznie sample pack'i będą najlepszym rozwiązaniem. Jestem pod wielkim wrażeniem sprzętu. Pewnie jak będę zamawiał następne tonery to mi trochę minie. Dzięki
Na razie drukuję wszystko, co mi się z ostatniego roku podobało. Chyba faktycznie sample pack'i będą najlepszym rozwiązaniem. Jestem pod wielkim wrażeniem sprzętu. Pewnie jak będę zamawiał następne tonery to mi trochę minie. Dzięki
7D mark II; C17-55 f/2,8; C 70-200 f/2,8 IS II; C 85 f/1,8; C 10-22, 430EX II
Moje fotki www.gasin.pl
Minie Ci, jak zobaczysz zużycie tuszu, zwłaszcza na procesy czyszczenia i utrzymania drukarki, ktore dla Pro-1 są już wręcz mityczne...
ale skoro juz zamowione, to się nie bede wtrącał ;-)
unesco - a czemu ten model tak bardzo się czyści? to jakaś jej "przypadłość" ?
Ergo5218 - drukarka doszła? jak się sprawuje?
Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy ktoś się spotkał z tym, że Pro-1 brudzi przednia krawędź papieru? Głównie chodzi o format 15x21, papier na Solution Luster 240g. Wcześniej na 255 gram nie było takiego problemu, oraz nie mam problemu na innych formatach (A4 / A3+).
To jakiś problem drukarki, czy papieru?
Regulamin pkt 8.
Pro-1 miała wbudowane mechanizmy samoczyszczenia, które potrafią wydrenować tusz do spodu. Kilka timerów odpalających czyszczenmie w zależności od sytuacji, głownie jak nieużywana. Poszukaj na LuLa, było kilka wpisó na ten temat. Na polskich forach też kilku użytkownikó pisało, nie pamiętam gdzie.
Może coś się zmieniłow w firmwarze.
Moje fotki www.gasin.pl
Ja miałem co innego na myśli, polecam Pro-1000 lub SC-P800/600
A2 mnie zupełnie nie interesowało. Zresztą nawet do Pro-1 muszę zrobić przemeblowanie pokoju. Z kolei o SC-600 jest naprawdę mało w sieci. Drukuje ponoć dobrze zdjęcia i tyle.
Moje fotki www.gasin.pl
P600 to P800 tylko mniejsza i zdecydowanie mniejsza wymiarami niż Pro-1, która jest wielkości drukarek A2.
P600 drukuje bardzo dobrze, jeśli nie masz specjalistycznych, wysrubowanych wymagań, nie zauważysz różnicy. Tak czy siak wszystkie oferują bardzo wysoka jakość druku.