Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: jak ustawić oświetlenie w studiu, żeby uzyskać taki efekt jak na tych zdjęciach

Mieszany widok

Domyślnie Odp: jak ustawić oświetlenie w studiu, żeby uzyskać taki efekt jak na tych zdjęciach

Co do tamtych pytań, to moze głupie wytłumaczenie, ale nie chciałam juz bardziej zaśmiecać wątku dIekowaniem czy dziełkiem sie swoimi odczuciami, wiem mój błąd

Co do tego to wcale nie mam żadnej sesji na szybko tylko chciałam sie dowiedzieć mniej więcej czy potrzeba jednej lampy czy więcej, a nie żeby ktoś odwalił za mnie robotę i powiedział jak ma byc a ja tak zrobię. sama oczywiście ze popróbuje, ale chciałam naprowadzenia, no cóż wiem, ze sporo osób idzie na łatwiznę i ze ma sie na takie osoby uczulenie, wiec przepraszam, ze tez tak mój wątek został odczuty. No cóż człowiek uczy sie na błędach, dziękuje za jakikolwiek odzew na moje zapytanie i wydaje ni sie, ze wątek mój jest zbędny

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Domyślnie Odp: jak ustawić oświetlenie w studiu, żeby uzyskać taki efekt jak na tych zdjęciach

Cytat Zamieszczone przez karikolina Zobacz posta
    Co do tego to wcale nie mam żadnej sesji na szybko tylko chciałam sie dowiedzieć mniej więcej czy potrzeba jednej lampy czy więcej, a nie żeby ktoś odwalił za mnie robotę i powiedział jak ma byc a ja tak zrobię
    Powiedzmy, że uwierzyłem
    Napisałaś, że nie masz sesji "na szybko" do zrobienia, więc spokojnie możemy porozmawiać jak Ty widzisz te zdjęcia, tzn. jak według Ciebie były oświetlone. Napisz jak Ty zrobiłabyś taką sesję, na ile lamp, gdzie ustawione, z jakimi modyfikatorami, schematu oświetlenia nie musisz rysować (ale nie zaszkodzi).
    Wtedy będzie można albo potwierdzić Twoje podejrzenia, albo coś uzupełnić, albo podpowiedzieć inne rozwiązanie, i na pewno więcej osób się włączy do dyskusji, bo pokażesz, że nie liczysz na zrobienie czegoś za Ciebie, tylko wykażesz trochę własnej inicjatywy

Uprawnienia umieszczania postów