Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Nieduży aparat do 2300 zł

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Nieduży aparat do 2300 zł

Cytat Zamieszczone przez Pantera_220 Zobacz posta
    Czy ten aparat nada sie do fotografowania psow biegajacych w agility (np. Uchwycenie momentu skoku przez przeszkode) ? Bo kosztuje o 500 zl wiecej niz moglam wydac ale jesli jest tego wart to go kupie.
    nada się dużo lepiej niż każdy jeden kompakt tylko nie wiem jak kit od sony sobie radzi, czy jest wystarczająco szybki
    Ogólnie do takich zadań jakie opisujesz to już lepiej by było kupić jakieś 100d + 55-250 stm (JAK MASZ DUŻĄ TOREBKĘ TO SIĘ ZMIEŚCI )
    Ostatnio edytowane przez salas ; 16-12-2016 o 14:03
    SONY

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    nada się dużo lepiej niż każdy jeden kompakt tylko nie wiem jak kit od sony sobie radzi, czy jest wystarczająco szybki
    Ogólnie do takich zadań jakie opisujesz to już lepiej by było kupić jakieś 100d + 55-250 stm (JAK MASZ DUŻĄ TOREBKĘ TO SIĘ ZMIEŚCI )
    To super. Ja i tak nie mialam nigdy stycznosci z kompaktami a moj telefon to samsung galaxy s5 neo a wiec zdjecia to katastrofa. Musze usadzic najpierw wszystkich i dopiero pstrykac? o ruchu moglam zapomniec. Wiec podejrzewam ze wszystko jest lepsze od tego co mam?

--- Kolejny post ---

Nie moge miec lustrzanki bo ja z tym aparatem mam zamiar wszedzie chodzic. Na kazdym spacerze cwicze z psem sportowym i fajnie by bylo to utrwalic.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Ten aparat reklamowano zdaniem "robi zdjęcia szybciej niż pomyślisz" więc musi być szybki.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Ten aparat reklamowano zdaniem "robi zdjęcia szybciej niż pomyślisz" więc musi być szybki.
    To prawie jak niektórzy w tym (i nie tylko tym) wątku mają z pisaniem postów, nie wiem tylko czy to zaleta, czy wada :-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Dziekuje wszystkim za pomoc. Z malego i niedrogiego aparatu doszlo do wiekszego i drozszego ale zdecydowalam sie wziasc Sony A6000. Oczywiscie bede musiala sie teraz nauczyc jak sie robi zdjecia hihi. Jeszcze raz dziekuje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów