Pokaż wyniki od 1 do 10 z 120

Wątek: Co zamiast lustrzanki

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie Odp: Co zamiast lustrzanki

W sumie to Cię dobrze rozumiem, bo tez aparat służy mi głównie w podróży i w dodatku amatorsko. Ponieważ jednak cenię sobie jakość, albo przynajmniej tak mi się wydaje, to dmucham jak jełop z tym swoim 5d3 i szklami w kilkukilogramowym plecaku. I bolą mnie plecy, a czasem - co już jest idiotyzmem kompletnym - nawet mi się nie chce zdjęcia zrobić. I szukałem pomyslu na zmianę, ale zaden bezluster mnie nie zaspokaja. I taka Leica byłaby super, ale na zestaw np. M9 + 2 porządne szkla kasy nie wydam, a na Q nie mam odwagi (żeby sprzedać to z czego w zasadzie się cieszę i zaryzykować z jednym 28mm).

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    W sumie to Cię dobrze rozumiem, bo tez aparat służy mi głównie w podróży i w dodatku amatorsko. Ponieważ jednak cenię sobie jakość, albo przynajmniej tak mi się wydaje, to dmucham jak jełop z tym swoim 5d3 i szklami w kilkukilogramowym plecaku. I bolą mnie plecy, a czasem - co już jest idiotyzmem kompletnym - nawet mi się nie chce zdjęcia zrobić. I szukałem pomyslu na zmianę, ale zaden bezluster mnie nie zaspokaja. I taka Leica byłaby super, ale na zestaw np. M9 + 2 porządne szkla kasy nie wydam, a na Q nie mam odwagi (żeby sprzedać to z czego w zasadzie się cieszę i zaryzykować z jednym 28mm).
    Chłopaki nie płaczą
    Wydaje mi sie ze jestem sporo starszy a nie mam tyle problemów
    Jestem teraz b daleko,4 tydzień ,cały czas w ruchu, 5d+16-36l+70-200l w plecaku jest i jakoś daje radę
    Jak coś na szybko to robię iPhone - na małym ekranie komputerowym nie zobaczysz różnicy
    Albo robisz zdjecia albo kończ wasc wstydu oszczędź i sprzedaj graciarnię
    Bo słuchanie ze ze zmęczenia nie jesteś w stanie zrobić zdjecia to żenada
    Really
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 13-12-2016 o 04:07
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    Chłopaki nie płaczą
    Wydaje mi sie ze jestem sporo starszy a nie mam tyle problemów
    Jestem teraz b daleko,4 tydzień ,cały czas w ruchu, 5d+16-36l+70-200l w plecaku jest i jakoś daje radę
    Jak coś na szybko to robię iPhone - na małym ekranie komputerowym nie zobaczysz różnicy
    Albo robisz zdjecia albo kończ wasc wstydu oszczędź i sprzedaj graciarnię
    Bo słuchanie ze ze zmęczenia nie jesteś w stanie zrobić zdjecia to żenada
    Really��
    No to pojechałeś po bandzie, ja też jestem teraz daleko i jest ze mną canon i fuji, ja targam canona, a żona fujika, ale często canon odpoczywa w torbie. I nie przejechałem taki szmat drogi tylko po to żeby robić zdjęcia. I żeby nie było, bez aparatu nie wyobrażam sobie tych wypadów. Mało drukuję, tworzę sobie prezentacje (na 32"4K monitorze) i w scisłym gronie odświeżam wspomnienia i wrażenia.
    Jak idę w góry to canon zostaje.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    Jestem teraz b daleko,4 tydzień ,cały czas w ruchu.
    Bardzo się cieszę Twoim szczęściem. Chyba jednak gdy piszesz na forum, to nie możesz być caly czas w ruchu. Musisz się na chwile zatrzymać, bo w ruchu nie potrafisz ze zrozumieniem przeczytać co zostało napisane.

Uprawnienia umieszczania postów