Wymien na 0.7.
Wymien na 0.7.
Tak tez myslalem, ze tak bedzie. Pytam czy jest sens probowac sprzedac aparat i czy moze wiekszy sens ma jego modernizacja i ew. dalsze uzytkowanie. Dostaje odpowiedz z telewizyjnego mema bo przeciez. Mysle, ze wiecej konstruktywnych odpowiedzi bym dostal pytajac o wyzszosc canona nad nikonem. A juz na pewno nie osmielilbym sie pytac o pomoc o ew. wycene tej puszki boPoważne i na wysokim poziomieJeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
Daje 100zl i na wysyłkę! Jak coś to priv! U mnie posłuży bo ten af w 6d to nie af, zdjec sie nie da robić :/
SONY
Pisz proponowaną cenę![]()
Parę fotek: http://biodar.flog.pl/
Juz drugie takie zapytanie, da sie ominac limit postow? Da!
Te jedynki miały gwarancję na migawkę do 200 tysięcy zdjęć, czyli trochę jeszcze podziała. Jak poszukasz - znajdziesz nową migawkę na Allegro, bywają. Znajdziesz też miejsce, gdzie Ci ją - jakby co - wymienią. Baterię też pewnie da się znaleźć bez problemu. Cen nie znam. Działające body z mało zajeżdżoną migawką można kupić u nas w okolicach 800 złotych. Ja bym zrobił coś z baterią i zostawił sobie puszkę bo to czołg i trudno go zajeździć. Oddać na złom jakoś niesportowo, ale ja dziwny jestem i mam ciągle pióro. którym sto lat temu pisałem maturę. Działa jak nowe.