Ja chyba kupie z pół tuzina, może dostane rabat![]()
A tak poważnie to prawdopodobieństwo ze padna dwa jest takie samo jak to ze ktoś na weselu z gosci bedzie miał też lustrzankę![]()
Ja chyba kupie z pół tuzina, może dostane rabat![]()
A tak poważnie to prawdopodobieństwo ze padna dwa jest takie samo jak to ze ktoś na weselu z gosci bedzie miał też lustrzankę![]()
L
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
on miał ma myśli stacjonarny![]()
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Chyba że tak.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja jeszcze muszę zainwestować w zapasowe auto z kierowcą bo jak mi się moje rozkraczy w drodze do kościoła na jakimś zadupiu to mogę nie zdążyć na przysięgę![]()
W zapasowym aucie oczywiście zdublowany cały sprzęt... Oj a co jeśli będzie karambol? To jeszcze 3 zapasowy samochód z kierowcą + drugi fotograf ze sprzętem będzie musiał jechać inną trasą. Tak w razie W...
Wtedy koszt podstawowego pakietu wyniesie jedyne 10 000 zł... A no i od Pary młodej oczekuję zapasowego ślubu jak by się jednak rozmyślili co by termin mi nie przepadł![]()
Mam dwa body pod ręką a trzecie w samochodzie
Nigdy nie miałem awarii na ślubie. Nawet nie mam kiedy nad tym myśleć, bo skoro działa to nie ma nad czym się zastanawiać. Jedynie lampa mi kiedyś zdechła ale nie bez pomocy osób trzecich. Lampy też mam 3:-D
Widzę ostrość na nieskończoności...!
Nigdy nie zostawiaj sprzętu w samochodzie. Chyba że ktoś tam siedzi.