Z tym to żaden problem, już opanowałem 600 mm .Skoro uważacie że z widocznymi bardzo skrzydłami , to takie wykonam następnym razem![]()
Z tym to żaden problem, już opanowałem 600 mm .Skoro uważacie że z widocznymi bardzo skrzydłami , to takie wykonam następnym razem![]()
italy fota z ważką faktycznie ciężka.Sorry ,ze bez pytania zamieszczam ,ale mnie tylko tyle udało się wydusić
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Czytaj dokładnie wiadomości to będziesz wiedział , że napisałem żebyś swoją wersję ważki dal tu w mej galerii
Ale chyba bardziej podoba mi się wersja kolegi Italy
Coś za bardzo nie pasuje mi takie centralne położenieno i Crop zrobiłeś, a ja specjalnie chciałem pokazać że ta sigma wcale nie jest zła jak co niektórzy - którzy jej w rękach nie mieli -uważają
Ponoć wg niektórych powyżej 400 mm ta sigma to mydło,nieostra i nie jest celna
![]()
Większość moich zdjęć jest robione na ogniskowej 600 mm lub blisko niej.Bardzo lubię te 600 mm.Tu pewnie zaraz ktoś napisze że te 600 mm na Apsc, to wycinek i dlatego jest dobrej jakości.Ale dla mnie, najważniejsze że mam to chciałem mieć , dobry zoom, dobrej jakości i gdy się go opanuje odwzajemnia się dobrej jakością zdjęciami.
U mnie za ciepło,ptaków nie widaćjedynie ....
254.
Pettirosso /Erithacus rubecula / Rudzik by bogdan l, su Flickr
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 03-11-2016 o 23:05
254 ladne, ew bym ten badylek troszke przyciemnil by sie tak nie swiecil bo mocno zwraca uwage.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk