Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    mojego 5dm3 kupiłem w lutym i zapłaciłem 9900 gdzie na ceneo były za 13 000.

http://images84.fotosik.pl/59/7b4633cbe71234fb.jpg
    Podwyżki cen produktów Canon i Nikon po Nowym Roku - Optyczne.pl

Prawdopodobnie trafiłeś w okienko kiedy jeszcze była stara dostawa na magazynie a nie zdążyła dotrzeć nowa już ze zmienionym cennikiem. Chwała ci za to że sobie upolowałeś ten aparat w takie cenie bo to zawsze cieszy jak któryś tysiąc zostaje w kieszeni ale teraz nie w****iaj ludzi dookoła bo aktualnie o tej porze roku to sobie szarej maści mogą kupić a nie EOS 5D Mark III poniżej 10000 zł w sieciach sprzedaży znajdujących się na terytorium Polski a wymienionych tutaj Jesienne promocje - Canon Polska

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez mkamelg Zobacz posta
    Podwyżki cen produktów Canon i Nikon po Nowym Roku - Optyczne.pl

Prawdopodobnie trafiłeś w okienko kiedy jeszcze była stara dostawa na magazynie a nie zdążyła dotrzeć nowa już ze zmienionym cennikiem. Chwała ci za to że sobie upolowałeś ten aparat w takie cenie bo to zawsze cieszy jak któryś tysiąc zostaje w kieszeni ale teraz nie w****iaj ludzi dookoła bo aktualnie o tej porze roku to sobie szarej maści mogą kupić a nie EOS 5D Mark III poniżej 10000 zł w sieciach sprzedaży znajdujących się na terytorium Polski a wymienionych tutaj Jesienne promocje - Canon Polska
    JAKA STARA DOSTAWA!!! o czym Wy w ogóle opowiadacie, teraz ten 5d mark 3 kosztuje ok 10 500-11000 wszędzie a w lutym był droższy. Więc bajki, o tych podwyżkach.

Ja nie wiem... czy do Was nie trafia, że Media Markt miało promocje w zeszłym miesiącu i można było wyhaczyć za 8300zł! Wystarczyło wejść do sklepu internetowego MM znaleźć 5d mark III wrzucić do koszyka MIMO ku%$(* ceny 11000 czy 12000, potem wybrać płatność gotówką i odbiór w markecie a następnie przeglądać sklepy w poszukiwaniu najtańszej ceny. POTEM!!!! Jak ktoś znajdzie tą najniższą (bo ceny mogą być w każdym markecie inne) wystarczy pójść do najbliższego marketu, następnie udać się do kierownika i prosić o rabat powołując się na dany sklep. Jak ludzie są nieporadni życiowo to kupują normalnie i płaczą na forach o link do sklepu. Mi to zwisa i powiewa co sobie kolega 7four czy inny kupi i za ile, ale szukać ofert nikomu i jeszcze może negocjować cenę z kierownikiem czy właścicielem nie będę.

Uprawnienia umieszczania postów