To już Twoja osobista sprawa co do wiary, jako prawnik (skoro tak twierdzisz) powinieneś wiedzieć co jest legalne a co nie.
Skoro ktoś twierdzi że ma sklep, a go nie ma, to mi więcej nie potrzeba, możesz ich promować, ale ja nic tam nie kupie (a nawet na przytoczony wyżej przykład, jakoś trudno dokonać tranzakcji, skoro towar znika, nie ma kup teraz i takie tam, a na maila chyba odpowiedzi nikt nie uzyska) i to jest odsłona poprzednich "firemek", które ktoś już tu przywołał parę postów wyżej.
Doskonale znam te hasło "odbór Poznań, Gniezno, Września" i przewijało się przez lata w wielu odsłonach, pod różnymi nazwami.
Porównanie do Amazona, jest jak najbardziej trafione.![]()
![]()
Amazon na pewno dostarcza towar osobiście, na parkingu przy M1. Ta firemka dostarczy towar oczywiście TYLKO po Twoim przelewie, tak się składa, że to nie jest zakup za gotówkę jak zobaczysz towar.w wirtualnym sklepie
Jedynie co mi się podoba w amazonie, to pudełka przychodzą orginalnie zaklejone, tam nikt się nie bawi w otwieranie i wystawianie towaru na półkę, jak jest to w naszych warunkach.
Aż się prosi sprawdzać przed zakupem przebieg aparatu, aby nie kupić przez przypadek "nowego" sprzętu z przebiegiem migawki paru tyś. zdjęć.
Dyskusja nie ma sensu, ponieważ nie ma na obecną chwilę aparatów poniżej 10tyś. Twój paragon z lutego, już pisałem to nie ma nic wspólnego z obecną sytuacją na rynku.
Nie ma nic wspólnego z wyszukiwarkami ceneo, oraz stronkami z czapki, w których jako jedyny kontakt to email na darmowym hostingu. Towaru w tej cenie nie ma.
Nie trzeba być myślicielem, ale Twój cashback wziął już raczej któryś z pracowników Euro..., bo w narodzie mamy z uwagi na historię duże zdolności do kombinowania,
jako prawnik masz z tym problem, czepiasz się Canona ?
Uważasz, że za granicą na pudełkach nie umieszcza się numerów seryjnych, a Canon robi tylko wyjątek na Polskę i produkuje specjalne pudełka do caschback'u?
Twoja naklejka z nr. seryjnym obiektywu została beszczelnie zerwana. Nie wiem czego tu nie rozumieć.