Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Fakt że porównywaliśmy w bardzo trudnych warunkach - praktycznie noc i iso 3200.
A zapodasz jakieś porównanie które pokazuje tę "techniczność" 5D mkII, bo ja widziałem wiele (chyba jedno było kiedyś u nas na forum - jak będę miał czas to poszukam) gdzie w teście gdzie exify były wycięte wszyscy Ci co widzą magię 5DC nagle jakoś oślepli.
Przy czym ja nie twierdzę, że zakup staruszka jest czymś złym. Wręcz przeciwnie uważam go za świetny sprzęt przy obecnej cenie.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-08-2016 o 12:24
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oj... Oj... co to znaczy miękki ? Nie mówcie mi, że obraz nie jest ostry Ja za namową dobrego fotografa rzuciłem ostanie oszczędności na Classica zachwycony jego zaletami w opiniach internautów i tutejszych forumowiczów świadomie rezygnując z MkII bądź MkIII
Kto zrobi szybkie podsumowanie Classica z jego następcami Taki bilansik za i przeciw ? Byłoby super w jednym miejscu i tak ostatecznie Bo już się rozpisaliśmy na 38 stron![]()