"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
[ 500px ]
podobno sugerowana cena w PL to 18069zł - dla mnie to![]()
Cena w BH jest 3500, bodaj taka sama jak była na starcie 5D mkIII. Także ja bym nie robił tu histerii cenowej. Normalne jest że sklepy teraz szaleją ale jak będzie dostępny to się zobaczy realne ceny w sklepach.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W poniedziałek składam podanie o wizę, czas wybrać się na zakupy do USA.
10D + Stuff
Moim zdaniem bardzo ciekawa specyfikacja. Jeżeli matryca będzie miała osiągi porównywalne z tymi z 80D to 5-ka zyska bardzo dużo w zakresie dynamiki.
Jako były spotter i były Canonowiec mogę tylko powiedzieć, że dobrze że "były" - bo pewnie teraz patrzył bym na moje mk3 i okrutnie płakał, że trzeba być kompletnym idiotą żeby wydać 17 kafli na body ;-) A jakże bardzo by kusiło.
pzdr, Paweł
https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork
choroba sie nasila, za 5D Mark III placa(body only) ÂŁ1280 + ÂŁ200 traide in bonus - placisz ÂŁ2119.