Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pomoc potrzebna od zaraz !

Mieszany widok

Uzależniony Awatar RTSiak

Domyślnie Odp: Pomoc potrzebna od zaraz !

50 stm do repo? To wolny muł. Sigma 35/1.4 po własnych doświadczeniach też średnio zw na kapryśny AF na dłuższych dystansach (no chyba, że odeślesz do kalibracji albo będziesz bawić się usb dockiem) a tym bardziej na servo.
    Ja bym celował w 5d3 (łatwiej dozbierać do kolejnych szkieł niż bujać sie z wymiana aparatu) i uniwersalne 24-70/2.8, albo canona albo np tamron ze stabilizacja - ale to tylko taki pomysł zw na filmowanie (stabilizacja się przydaje), sam nie używałem i nie wiem jak sprawdza się w repo.
    Pytanie też jeszcze co to za reporterka?

Domyślnie Odp: Pomoc potrzebna od zaraz !

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    50 stm do repo? To wolny muł. Sigma 35/1.4 po własnych doświadczeniach też średnio zw na kapryśny AF na dłuższych dystansach (no chyba, że odeślesz do kalibracji albo będziesz bawić się usb dockiem) a tym bardziej na servo.
    Ja bym celował w 5d3 (łatwiej dozbierać do kolejnych szkieł niż bujać sie z wymiana aparatu) i uniwersalne 24-70/2.8, albo canona albo np tamron ze stabilizacja - ale to tylko taki pomysł zw na filmowanie (stabilizacja się przydaje), sam nie używałem i nie wiem jak sprawdza się w repo.
    Pytanie też jeszcze co to za reporterka?
    Hmm,napiszę tak...potrzebuje czegoś do kręcenia krótkich filmików reklamowych...sesji ślubnych...zdj z udziałem rodziców i dzieci...zdjęcia do blogów...małe zlecenia, typu - jest jakieś wydarzenie ważne dla jakiegoś miasta i cykam tam fotki...Powiem tyle, zajmowałam się tym wcześniej ale już nie mam do tego sprzętu bo ktoś mi w pracy zapewniał wszystko...a chce się sama tym zająć i muszę jakoś wystartować...Z biegiem czasu coś będę dokupywać tylko nie wiem od czego zacząć.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów