Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Mam Nikona, myślę o zmianie systemu, możecie doradzić? :)

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Dusseldorf / Krakow

Domyślnie Odp: Mam Nikona, myślę o zmianie systemu, możecie doradzić? :)

Fakt. Dlatego napisałem o wpadkach jakościowych w tym modelu. Najmniej problemowym body ze stajni Nikona jest chyba D810 (koleżanka pewnie nie potrzebuje takiej rozdzielczości) i seria D4(s), D5 oraz D500 jest jeszcze nie przetestowane pewnie w 100%, wszystko przed kolegami z żółtego forum

Niemniej jednak D750 stanowi niezłą alternatywę dla 5DIII a w takim przypadku ważne jest wybrać dobry, duży sklep, który nie będzie robił problemu jeżeli trzeba będzie zwrócić aparat.

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Mam Nikona, myślę o zmianie systemu, możecie doradzić? :)

Cytat Zamieszczone przez RAW Zobacz posta
    Fakt. Dlatego napisałem o wpadkach jakościowych w tym modelu. Najmniej problemowym body ze stajni Nikona jest chyba D810 (koleżanka pewnie nie potrzebuje takiej rozdzielczości) i seria D4(s), D5 oraz D500 jest jeszcze nie przetestowane pewnie w 100%, wszystko przed kolegami z żółtego forum

Niemniej jednak D750 stanowi niezłą alternatywę dla 5DIII a w takim przypadku ważne jest wybrać dobry, duży sklep, który nie będzie robił problemu jeżeli trzeba będzie zwrócić aparat.
    zgadzam się, stanowi niezłą alternatywę pewnie bardziej do 6D niż 5DIII ale stanowi - uważam że szczególnie do zmiany systemu trzeba podchodzić bez emocji i zmieniać niechętnie bo to najcześciej są ruchy pozorne, ale lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć o problemach, dodatkowo polski serwis ale jak rozumiem koleżanka nie mieszka w ojczyźnie więc przyjemność z serwisem ją ominie.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów