Pokaż wyniki od 1 do 10 z 483

Wątek: [akustyk] z podrozy po swiecie

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: [akustyk] z podrozy po Europie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Jak dla mnie przesadzone z saturacją.
    no wlasnie nie ma za wiele nasycenia. jest duzo niebieskiego, bo balans bieli nie korygowany

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    akustyk.Pokazujesz sporo fajnych fotek.
    Ale na ostatniej nie ma poziomu.Doceniam różnorodność tematyczną
    dziekuje. niekoniecznie sie zgadzam, ale domyslam sie, ze takie zdjecie nie kazdemu sie musi podobac...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no wlasnie nie ma za wiele nasycenia. jest duzo niebieskiego, bo balans bieli nie korygowany
    Ja nie twierdzę, że podbiłeś saturację, w programie, tylko że końcowy efekt ma DLA MNIE za bardzo nasyconą tonację, fakt chodzi o niebieski, ale w tym kadrze jest prawie sam niebieski, więc wpływa na odbiór całego zdjęcia.

Spojrzałem przy okazji na wcześniejsze zdjęcia i na 4. też moim zdaniem niebieski jest przenasycony - szelki od plecaka, spodnie i koszulki chłopców, flaga, w tle lampion i bluzka kobiety, a długopis czy co tam trzyma chłopiec pierwszy z prawej, to aż się świeci.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Ja nie twierdzę, że podbiłeś saturację, w programie, tylko że końcowy efekt ma DLA MNIE za bardzo nasyconą tonację, fakt chodzi o niebieski, ale w tym kadrze jest prawie sam niebieski, więc wpływa na odbiór całego zdjęcia.

Spojrzałem przy okazji na wcześniejsze zdjęcia i na 4. też moim zdaniem niebieski jest przenasycony - szelki od plecaka, spodnie i koszulki chłopców, flaga, w tle lampion i bluzka kobiety, a długopis czy co tam trzyma chłopiec pierwszy z prawej, to aż się świeci.
    dzieki. poniekad masz racje
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów