Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Fuji X-Pro2 dla fotografa slubnego.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: Fuji X-Pro2 dla fotografa slubnego.

Cytat Zamieszczone przez pankruk Zobacz posta
    Mogę poszukać klatek z czarnym paskiem, wykonanych na 1/180. Praktyka pokazała, że jest inaczej.
    Ja mogę tobie podesłać zdjęcia z synchro z czasem 1/180 bez czarnego paska.

I nie porównuj proszę plastikowych szkieł. 35/2 is - słabsze optycznie i ciemniejsze od 23/1.4, podobnie jak z 50 stm vs 35/1.4.
    Co z tego że ciemniejsze skoro GO jest mniejsza lub ewentualnie podobna.
    Kwestii ceny już nie będę poruszał.

W kwestii uszczelnień - przydają się nawet w fotografii ślubnej.
    Jak już wspomniałem 6D ma także uszczelnienia choć nie wiem za bardzo do czego to jest potrzebne w foto ślubnym Chyba że kicasz w morzu podczas sesji plenerowej.
    Rozumiem, że w foto ślubnej to tylko pełna klatka robi zdjęcia. Oh, wait
    Tego nie napisałem. System fuji bardzo lubię ale gdyby on faktycznie zamiatał 6D pod dywan to sporo fotografów ślubnych by go wybierało. Wybacz, ale jakoś nie widzę takowej tendencji Owszem, widzę sporo fotografów z cropowymi puszkami ale nie są to produkty Fuji

Domyślnie Odp: Fuji X-Pro2 dla fotografa slubnego.

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Kwestii ceny już nie będę poruszał.
    Rozumiem, że eLki są tańsze

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Tego nie napisałem. System fuji bardzo lubię ale gdyby on faktycznie zamiatał 6D pod dywan to sporo fotografów ślubnych by go wybierało. Wybacz, ale jakoś nie widzę takowej tendencji Owszem, widzę sporo fotografów z cropowymi puszkami ale nie są to produkty Fuji
    Znam co najmniej 4 fotografów ślubnych w pl, którzy przesiedli się na xpro2. A ja opisałem, dlaczego w moim mniemaniu xpro2, zamiata 6D. I nie cały system, bo reszta puszek - jest po prostu słabsza. Nie widzisz tendencji, hm, jakoś mnie to nie dziwi, skoro xpro2 to praktycznie nowość.

Uprawnienia umieszczania postów