CS to w tej chwili dla adobe produkt archiwalnyKupując raczej przyjmujesz do wiadomości, że nie będzie wsparcia i uaktualnień. Pomimo to fajnie, że nie wycofali całkowicie ze sprzedaży.
CS to w tej chwili dla adobe produkt archiwalnyKupując raczej przyjmujesz do wiadomości, że nie będzie wsparcia i uaktualnień. Pomimo to fajnie, że nie wycofali całkowicie ze sprzedaży.
Miłego dniamoja www
A tak naprawdę co jest takiego niesamowicie potrzebnego w cc czego nie ma CS6?
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Zależy do czego. Do retuszu jakim ja się zajmuję nie ma nic (mimo to używam CC). Ale są znaczne usprawnienia jak chociażby szybsze działanie narzędzi do poprawiania skóry, całkowicie nowe inteligentne wyostrzanie, od kilku dni jest wsparcie 30 bitów na OS X, które działa nawet z kartami, które tego nie wspierają (póki co nie wiadomo jak). Zdecydowanie więcej usprawnień jest dla grafików niż dla fotografów.
O PS CC tutaj więcej pisałem: Photoshop CC w subskrypcji - za ok. 50 zł miesięcznie - Tomasz Pluszczyk
Dzieki za odpowiedź
Wiesz, firma ma go w swojej ofercie i kasuje jak za zboże, więc powinna być zapewniona możliwość telefonicznej komunikacji z pracownikiem firmy. A poza tym, to brak działania infolinii dotyczy kupujących od nich jakikolwiek produkt. Duży koncern, z którym bezpośredni kontakt jest praktycznie niemożliwy. Ogólnie fatalna polityka serwisu posprzedażowego. I nie mów, że ich nie stać ...
Z adobe najlepiej kontaktować się na live chacie, wtedy to kwestia kilku sekund.
Orientujecie się jakie karty praktycznie (nie oficjalnie) akceptuje Adobe? Kredytowej nie mam, przez PayPal płacić nie chcę, moją debetową odrzuca. Przeszła może komuś karta typu prepaid?
Płatność przez paypal jest banalnie prosta i bezproblemowa. Może sprobuj sie przekonać.
Miłego dniamoja www
Xanka zprawdź limit który masz ustawiony na karcie, mi bez problemu zaakceptowało Visę debetową. A swoją drogą Paypal to też wygodna opcja.
Czyli dla działalności jednoosobowej można zakupićpakiet za 50 zł? Dziwne, bo jak ktoś wspominał wcześniej na stronie adobe jest wyraźne rozdzielenie między firmą, a 'osobą'. Na domiar złego jeśli szukamy subskrypcji rocznej w polskim Internecie, to wszędzie taki pakiet (płatny z góry) kosztuje od 1700-1800 zł. Wersja EDU około 799 zł. Być może wielu ludzi tak naprawdę łamie prawo nie zdając sobie z tego sprawy?
Co do CS6, jeśli ktoś używa C1 (11 euro to grosze, choć nie wiem do końca jak z tym naliczaniem VATuprzy zakupie... Może płacę jak frajer..) to CS6 spokojnie da radę na dobrej stacjonarce. Choć faktycznie miałem możliwość pobawienia się CC i ogólnie wizja chmury bardziej do mnie przemawia, może z perspektywy 5 lat opłaca się bardziej zakupić soft nieważne jaki za gotówkę, ale prawda jest taka, że jutro może rozjechać Cię samochód, a druga sprawa to trochę kiepska sytuacja, jeśli ktoś prowadzi firmę i nie stać go na wydanie 200-400 zł miesięcznie na 3 oporgramowania w chmurze...