Pokaż wyniki od 1 do 10 z 184

Wątek: [Maxwell61] Portrety

Mieszany widok

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: Portrety

Cytat Zamieszczone przez maxwell61 Zobacz posta
    Poprzedni wątek na moją prośbę admin usunął.
    CREDO:
    Nie potrzebuję:
    - krytyki;
    - rad;
    - opinii;
    - achów i ochów;
    - pochwał;
    - jątrzenia i prowokacji;
    - słuchania jedynej rady jak ma wyglądać poprawne zdjęcie;
    - odsyłania mnie do innych fotografów, celem zobaczenia jak robić dobre zdjęcia itp. bzdury.
    ALBO AKCEPTUJESZ MÓJ STYL ALBO DO ZO!

Wklejam dla inspiracja dla innych, dla rozmów o sprzęcie, obróbce, dla nowych znajomości.
    Jak masz zamiar pisać w moim wątku, że obróbka zła, tandetna, beznadziejna to żegnam ozięble i idź męczyć dupę komuś innemu. Nie mam czasu na dziecinadę.

Szczególnie żegnam tych co nie dzielą się swoją galerią, bo nie jestem w stanie określić, czy gadam z mądralińskim fotoziutkiem (patrz: bucem), czy z kimś na odpowiednim poziomie do takich rozmów.
    Staram się być pomocnym i dzielić się wiedza, ale nie z debilami i forumowymi trollami!
    Żałosny jesteś faceciku...
    Postawa jaką zaprezentowałeś wskazuje na to żeby z tobą nie wymieniać żadnych myśli...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Streszczając twój wpis: o moich zdjęciach możesz pisać tylko dobrze. Jeśli chcesz pisać źle to wypad.

Jest tyle galerii w internecie. Po co ryzykujesz tutaj, że ktoś wyrazi negatywną opinię o twoich zdjęciach?

Cały twój wpis to niestety dziecinada.
    Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Postawa jaką zaprezentowałeś wskazuje na to żeby z tobą nie wymieniać żadnych myśli...
    Dla wyjaśnienia to galerie są dość specyficzne i tu użytkownik w dużym stopniu decyduje o tym jak wygląda dyskusja w jego galerii.
    Natomiast forma tych ustaleń to już inna sprawa i szczerze mówiąc nie odpowiada mi ani to co napisał założyciel wątku ani powyższe odpowiedzi. Dlatego zastanawiam się czy nie posłać tego wszystkiego do śmietnika.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Akurat w przypadku tej galerii i tych zdjęć nie ma sensu wymieniać jakichkolwiek mysli

Uprawnienia umieszczania postów