Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: [bagosz] zdjęcia dla siebie

Mieszany widok

Bagosz
    Guest

Domyślnie Odp: [bagosz] zdjęcia dla siebie

Cytat Zamieszczone przez bejzbol Zobacz posta
    Witaj jak dla mnie 2 najfajniejsze tylko ostrość uciekła z motoru
    Jechał za szybko ;P

Cytat Zamieszczone przez chester_jds Zobacz posta
    Zabawy z zakrzywioną perspektywą też warte uwagi (ale przyznaj - są troszeczkę sztampowe).
    Sztampowe... No nie wiem Być może Bardzo krytycznie podchodzę do zdjęć które publikuje i jeśli zauważyłeś taką obserwacje toprzyjmuję ją na klatę i postaram się nad tym pracować

Mnie się wydaje, że obiektyw typu "rybie oko" wymaga od fotografa przywiązywania znacznie większej uwagi na kadrze - nie może się tu dziać za dużo, ale kadr musi być na tyle ciekawy, żeby zainteresować.

Początki nałogu
    Miasto
    WN

Domyślnie Odp: [bagosz] zdjęcia dla siebie

Cytat Zamieszczone przez Bagosz Zobacz posta
    Sztampowe... No nie wiem Być może Bardzo krytycznie podchodzę do zdjęć które publikuje i jeśli zauważyłeś taką obserwacje toprzyjmuję ją na klatę i postaram się nad tym pracować

Mnie się wydaje, że obiektyw typu "rybie oko" wymaga od fotografa przywiązywania znacznie większej uwagi na kadrze - nie może się tu dziać za dużo, ale kadr musi być na tyle ciekawy, żeby zainteresować.
    Po prostu zdjęcia z fiszki wyglądają zawsze tak samo, bo tak obrazuje taki obiektyw. Pod tym względem wyróżnia się pomnik 3 krzyży z pomysłowym podejściem do drugiego (ostatniego) planu i uczynienie z niego pierwszym.

Uprawnienia umieszczania postów