Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Sigma S 150-600 mm f/5-6.3 DG OS HSM

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie Odp: Sigma S 150-600 mm f/5-6.3 DG OS HSM

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    skoro jesteś reportem to powinieneś wiedzieć co i jak,

wiadomo, że w sporcie im jaśniej tym lepiej, wiec obiektywy 2.8 beda zdecydowanie lepsze
    To że obiektywy 2.8 są lepsze nie ulega dyskusji i wiem o tym doskonale. Do tej pory używałem tylko lensów ze światłem 2.8 , jednak ogniskowa 200mm momentami jest niewystarczająca.
    Koszt dajmy na to 400mm 2.8 zabije mnie (żona), tak więc zastanawiam się poprostu nad tańszą opcją. Stąd moje zapytanie.
    Jako że nie miałem możliwości w warunkach meczowych testować tytułowych szkieł - pytam.

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Sigma S 150-600 mm f/5-6.3 DG OS HSM

Cytat Zamieszczone przez majkel1980 Zobacz posta
    To że obiektywy 2.8 są lepsze nie ulega dyskusji i wiem o tym doskonale. Do tej pory używałem tylko lensów ze światłem 2.8 , jednak ogniskowa 200mm momentami jest niewystarczająca.
    Koszt dajmy na to 400mm 2.8 zabije mnie (żona), tak więc zastanawiam się poprostu nad tańszą opcją. Stąd moje zapytanie.
    Jako że nie miałem możliwości w warunkach meczowych testować tytułowych szkieł - pytam.
    Konwerter 1.4x rozwiązuje Twoje problemy - Sigma nie bo będzie za ciemno (dobrze jest ją przymykać o działkę aby było ostrzej), poza tym to jest szkło optymalizowane pod dużą klatkę i na takim 5dmk2 są lepsze efekty niż na 50D.
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 29-02-2016 o 10:23

Uprawnienia umieszczania postów