Ciekawe kiedy będzie w sprzedaży... Ostatnio długo poprawiali jedynke zanim dopuścili do sprzedaży.
Ciekawe kiedy będzie w sprzedaży... Ostatnio długo poprawiali jedynke zanim dopuścili do sprzedaży.
L
Źródło: B&H Photo: Hands-On With the EOS-1D X Mark III cannot wait until late-April / early May when it arrives.
A ja wam powiem, że najważniejsza rzecz jaką poprawili w tym modelu to bufor. reszta praktycznie bez znaczenia - stary i nowy zrobi takie same foty (to moja subiektywna opinia jako wieloletniego użytkownika jedynek). Pozostałe różnice to detale.
-C
EOS R5+kilka szkiełek Canona
A mnie bardzo cieszy 4K 60 fps. i FHD 120 fps. i nie zgodzę się, że to jest detal czy wręcz jest to bez znaczenia a foty wiadomo, mają być najśliczniejsze :-)
EOS R | 80D | 16-35L II | 24-70L II | 70-200L IS II | 85L II | 18-135 IS USM | 2x III | 600EX-RT x3 | ST-E3-RT
A7R II | 24-70 GM | 70-200 GM | 90 Macro G OSS
SC-P10000 | CG277
jedno jest pewne
to najbrzydsza jedynka w historii cyfrowej Canona,
ten "przyklejony" bo reszty obudowy odbiornik GPS wygląda paskudnie,
5DIII, EOS R, 15-35L IS RF, 24-70L II, 50L, 85L1.2 RF, 135A, 600EX-RT, 430EX III-RT, PRO-1, Eizo CG243W
500px
Co fakt to fakt że jedynie co możemy powiedzieć o nim dobrze to to że nikon wygląda gorzej. A tak na poważnie to chyba kupię ta puchu choć poprawili w niej więcej funkcji filmowania niż fotografowania a ja tylko robię zdjęcia.
Biorąc pod uwagę że cena jest praktycznie identyczna jak wersja I to zmian jest sporo. Te 120klatek na fHD kusi mnie żeby zamiast fotografią dzikiej przyrody zając się jej kreatywnym filmowaniem.
Sama jakość zdjęć osiągnęła już chyba swoją granicę i ja nie widzę potrzeby,żeby już cokolwiek robić w tym temacie. No chyba, że przyjdą czasy gdzie iso8000 będzie tak śliczne jak iso100 :-)
Cena wydaje się kosmiczna dla sporej części zawodowców, którzy i tak pracują na drogim body wymiana nie jest aż tak dokuczliwa.
kosmiczna? dla zawodowców?
żart chyba
kosmiczna to jest ona dla amatora pracującego w magazynie amazona w polsce czy w czechach
tylko ze u nas to wola kupic 6 letnie bmw i szpanowac zamiast inwestowac w sprzet
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!